Take a look at my life *week 12*

image_pdfimage_print

Een nieuwe week in ons nieuwe huis. Het bevalt me prima. Er moet nog wel van alles hier gebeuren. Vooral veel dozen uitpakken, dus daar ben ik deze week aardig mee bezig geweest. De nieuwe gordijnen kwamen binnen en hangen nu bijna allemaal. Behalve in de woonkamer nog niet. De meeste dozen verdwijnen uit de woonkamer. Het kleinste kamertje is nu ook leeg en kan ik eindelijk schoonmaken en inrichten zoals ik wil. Hopelijk kan daar straks nog een fijne stoel staan om te kunnen voeden, want dat past niet in de baby kamer. Nou je leest het dus wel, we zijn nog druk bezig in ons huisje om het thuis te maken.

Een lekker ontbijtje voor mezelf gemaakt, Franse kwark met banaan en honing. En ik vind het leuk te zien dat mijn foto,s nu veranderen aangezien we nu een ander huis hebben. Andere achtergronden enz….Even lekker lui op bed Netflix kijken. Ja het bed was nog niet helemaal opgemaakt. En er ligt nog gereedschap en zooi in de vensterbank. Maar er wordt ook nog steeds in huis wat geklust.Wakker worden onder mijn sterren dekbed. De gordijnen hier moeten nog vervangen worden. Dit zijn de oude gordijnen die in ons andere huis hingen. Op het moment dat je het nu leest hangen de nieuwe gordijnen er al.En langzamerhand wordt het steeds meer thuis, inmiddels staat er al meer in de kast dan je hier nu ziet.Ik kreeg een heel leuk klein pakketje binnen, waar ik foto,s van ging maken. Dit artikel komt snel online en dan weten jullie ook wat ik voor moois binnen kreeg.Lunchen met een heerlijke bagel met roomkaas en komkommer. Helaas kon ik de tweede die ik wilde eten niet meer maken. De stroom viel hier in half Winsum uit. Zodat ik hem later die middag nog even heb gegeten. Door de stroomuitval heb ik kennis kunnen maken met de buurvrouw. Dat was al de bedoeling maar nog niet de tijd genomen. Maar ik wilde zeker weten dat het niet alleen in ons huis was. Dus gelijk even staan kletsen met de buurvrouw.

Die dag was het ook prachtig weer en ben ik heerlijk gaan wandelen. We waren al even bij het gezondheidscentrum geweest met de auto om ons bij de dokter en de apotheek aan te melden. Maar ik wilde ook even kijken hoe ik er zelf lopen naar toe moest komen. Juist omdat ik straks ook daar moet wezen voor het consultatiebureau. Het was me wel een wandeling zeg. Twintig minuten ben ik onderweg geweest. En toen moest ik ook weer terug. Op de terug weg maar even op een bankje gezeten. Ja normaal is het vast wel te doen, maar nu in de zwangerschap wordt het wel zwaarder. En straks heb ik geen keuze want moet er toch echt lopend heen met de kinderwagen. Het was wel een mooie wandeling. Echt grappig te zien, hoe anders het aan die kant van Winsum is. Want je gaat door een hele dure wijk heen, met onwijs grote woningen. Zo,n verschil met het deel waar we zelf nu wonen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge