Lost my name winactie

image_pdfimage_print

Daar is dan de laatste winactie. Ook dit keer kan je weer een heel leuk boek winnen. En deze winactie is voor iedereen open. Want eigenlijk waren de andere winacties speciaal bedoeld voor ouders van overleden kindjes, of voor de broertjes/zusjes ervan. Maar dat is volgens mij niet helemaal begrepen als ik de reacties zo lees.

Dus voor iedereen een heel leuk prentenboek te winnen.

Maak jij je eigen boek voor je kind.
Lost my name is een heel leuk boek waar je eigen kind de hoofdrol speelt. Hoe leuk is dat voor je kind het avontuur van het verhaal als zichzelf te ervaren.
Omdat Daan morgen jarig geeft hij ook dit weg aan een kindje, omdat hij zelf geen cadeautjes kan open maken.

Meedoen kan met een geldig email adres en tot 22 mei kan je aanmelden ervoor.

Gesloten

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. Inge schreef:

  Ik zag dit boek een tijdje geleden in een reclame op facebook en had de pagina al bewaard als idee voor toekomstig verjaardagscadeau. Ik vind het idee van het boek superleuk en zou deze dan ook grag voor mijn zoontje Tobias winnen.

 2. Annika schreef:

  Ik zou hem ook graag willen voor 1 van mijn zoontjes, heel leuk!!

 3. Nelly schreef:

  Ik doe graag mee.

 1. 15 juni 2016

  […] Lost my name […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?