Lunch ideetjes

image_pdfimage_print

Vandaag heb ik een paar lekkere maar hele simpele lunch ideetjes voor jullie. Wij proberen, vaak op zaterdag een nieuwe lunch uit en zo ontstaan dit soort ideetjes.

Broodje hawai

Snij een afbak keizerbroodje open, leg een halve plak kaas erop daarop een plak salami. Daar boven op een schijf ananas, en daar nog een halve plak kaas op. Bovenkant van het broodje erop, en dan afbakken in de oven zoals er op de verpakking staat.

Stokbrood gezond uit de oven
2013-07-06 12.05.45

Een halve stokbrood snij je open daar leg je kaas en ham op, even in de oven zodat de stokbrood wat warm is en de kaas gesmolten. Dan doe je er cocktill mix over (potje te koop in de supermarkt). En dan nog een gekookte eitje in plakjes erover.

Italaanse bol brie

Leg wat plakken brie op je broodje, heel even in de oven zodat de brie iets gesmolten is. Daar een klein beetje honing over en wat stukjes walnoten. De brie kan je ook vervangen voor geiten kaas, ook erg lekker.

Broodje boterhammen worst

Neem gewoon een wit zacht broodje, bak van die dikke plakken boterhammen worst in de pan. Ook wat uien bakken. Dat alles leg je op zo,n broodje en dan wat curry eroverheen.

Broodje warm beenham

Hier gebruik je ook gewoon een zachte witte bol voor, je bakt wat flinterdunne plakken beenham en die doe je op je broodje. Plak ananas erop en smullen maar. Ook lekker met een beetje pinda saus.

Croissantjes 

Plak ham en geraspte kaas erin rollen
IMG_20140405_123911

Met knakworstjes

Boterhammen met beleg

Brood met kaas gekookte ei in plakjes en komkommer
IMG_20140207_172341

Brood met pindakaas en banaan

Brood met chocoladepasta en banaan

Heb jij nog lekkere lunch ideetjes voor onze zaterdag middagen, vermeld ze in de comments.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Lunch ideetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge