Ondersteuning in jouw verlies

image_pdfimage_print

Inmiddels via deze blog kennen jullie mijn verhaal, zo niet kan je hem lezen bij het kopje Het verhaal van Daan


Door alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt, het verlies van Daan een kindje krijgen na verlies en alle verdriet en angst wat erbij kwam kijken ben ik nu zover dat ik graag andere ouders wil ondersteunen in het verlies van hun kind. Ik ben alleen ervaringsdeskundige dus geen therapeut. Graag luister ik naar jouw verhaal, zit je in de knoop met je gevoel, wil je gewoon even kletsen omdat je eenzaam voelt. Of zonder schuldgevoel kunnen vertellen over jouw kind. Dan kan je bij mij terecht. Ik luister en of lees graag jouw verhaal in liefde voor onze sterren kindjes.

Vijf jaar geleden zat ik niet te wachten op telefonische contact of huis bezoeking voor een gesprek over mijn verlies, daarom wil ik het voor jullie simpel en laagdrempelig inzetten met een chatgesprek. En daaruit kunnen verder kijken wat we samen met dit contact willen.

Je mag me via Whatsapp aanspreken, als ik tijd heb kunnen we gelijk met elkaar kletsen. Maar we kunnen ook een afspraak plannen.

Rechtsonder de site staat een Whatsapp icon, klik die aan en je kan in gesprek met mij.

Ik nodig je uit.