Margriet winter fair

image_pdfimage_print

mwf1Een gezellig dag uit naar de Margriet winter fair. Ik kreeg de kans om er via mijn blog erheen te gaan. Hoe geweldig is dat! Deze ochtend melde ik me bij de perskamer, daar kreeg ik een pers pasje en de nodige informatie over de beurs. Was al eens eerder op deze beurs geweest, maar nu voelde ik me wel een beetje speciaal. Op pad met mijn camera, want ja wilde natuurlijk wel foto,s maken voor mijn blog.

Voordat ik erheen ging had ik me zinnen al gezet op een workshop die daar werd gegeven. Maar daar moest ik me dan wel voor aanmelden. Dat viel nog niet mee, maar het is gelukt een plekje te krijgen. Eerst maar eens gezellig rond neuzen wat er allemaal voor leuks staat.

Even tussen door een lekker broodje mini kroketjes eten, want van zo,n reis erheen krijg je toch ook wel trek.

Ook alvast even kijken bij de workshops, zeker de workshop waar ik me voor op had gegeven. Daar wilde ik even foto,s maken en filmen. We raakte in gesprek met de vrouw die de workshop gaf. En vertelde waarom ik graag een wenslichtje wilde maken. Jullie raden het al dit was voor mij weer iets belangrijks voor Daan. Ze vond het bijzonder dat ik bij haar graag dat wenslichtje wilde maken.

mwf2Ging met een mooie portemonnee van Fab naar huis. En een nieuwe paarse water fles. Ook kocht ik nog een flesje met limonade. Niet zomaar limonade, maar low kcal en weinig suikers aan toegevoegd. Je maakt het aan met water, zoet is het wel daarom gebruik ik maar heel weinig voor een glas. Met het flesje kan je 30 glazen limonade maken. Maar ik gebruik nog minder dan er wordt aangegeven voor een glas. Je hebt gewoon net even een licht smaakje aan je water toegevoegd. Een een keer wat anders dan steeds maar water wat ik drink.

mwf3Als afsluiter heb ik nog een kort filmpje als impressie van de beurs

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Margriet winter fair

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge