Take a look at my life… week 1&2

image_pdfimage_print

Woensdag 1 januari 2014
Ik maakte heerlijke gehaktballen voor de volgende dag bij het avondeten. Vind het altijd een rot klus, maar ze zijn zo lekker. Maak er dan altijd gelijk maar 8, zodat er 6 de vriezer in kunnen voor een volgende keer.

2014-01-01 15.34.44

2014-01-01 16.05.31
We waren tussen kerst en oud en nieuw met de familie wezen brunchen (mijn mams en haar man, broers met aanhang en me nichtje en ik en mijn vriend) De auto van mijn broer en zijn vrouw hadden ze volgeladen met baby spullen voor ons. Kreeg dan ook vele dingen mee naar huis. Waaronder een tas vol met lakentjes en douchecapes. Dat ben ik uit gaan zoeken en gaan wassen. En dat stond ik deze dag te strijken zodat het netjes in de kast kon gelegd worden.

Donderdag 2 januari 2014
Ontbijten met wat druiven, ja als je laat je bed uitkomt dan eet je niet zoveel s,morgens want al vrij snel daar achteraan heb ik gewoon brood gegeten.
2014-01-02 11.31.08
De wc heeft vandaag een opfris beurt gekregen, niet alleen de wc zelf schoongemaakt maar ook de muren en de vloer zittend op me knieën schoongemaakt. Niet bepaald een fijn klusje, maar het is weer lekker fris daar.
2014-01-02 18.08.00-3
Ik liet een foto maken van mij met mijn nieuwe broek aan. Had een zwangerschap broek gekocht bij Prenetal, al mijn broeken raken erg strak.

Vrijdag 3 januari 2014
Na dat ik uit bed was heb ik even de glazen tafel in de woonkamer schoon gemaakt, dat mocht weleens gebeuren. Eigenlijk wilde ik de rest van de kamer ook doen en de slaapkamer maar ik wilde ook graag naar de sportschool. Dus heb besloten het huishouden voor vandaag te staken en naar de sportschool te gaan. De eerste keer van het nieuwe jaar is dus een feit.
2014-01-03 14.43.12

Zaterdag 4 januari 2014
Vandaag hadden we een verjaardag, de dochter van de nicht van Bert was jarig. En daar zijn we laat in de middag naar toe geweest. Lekker stukje taart gegeten met een kopje thee erbij. En daarna hebben we mee gegeten, erwtensoep met broodje en voor de liefhebbers (ik dus niet) roggebrood met spek.

Zondag 5 januari 2014
We hebben wat dingetjes in het huishouden gedaan. Mijn mannetje had al van alles gedaan voor ik uit bed was. En ik ben later de slaapkamer gaan stoffen, de was gaan doen en later opgehangen. Toen nog even de rest stofzuigen. Daarna had ik het wel weer even gehad. Was nogal misselijk en gewoon niet echt lekker dus heb ik me terug getrokken op de slaapkamer.

Maandag 6 januari 2014
Weer aan het werk op de kinderboerderij, wat heb ik daar tegenwoordig moeite mee om op de fiets daar te komen. En de wind maakt het me nog extra moeilijk. Heb zowat een half uur nodig om weer bij te komen, omdat ik gewoon helemaal buitenadem ben. Maar aan de andere kant beweging is natuurlijk wel goed voor me. Tot nu toe ga ik toch steeds weer heen.

Dinsdag 7 januari 2014
Nog een ochtendje werken, maar heb vandaag besloten om de volgende dag lekker thuis te blijven ik red het gewoon niet meer. En vanaf volgende week ga ik alleen nog maar maandag en woensdag 2 uurtjes werken. Heb gewoon echt extra rust nodig. En toch hoop ik nog altijd op dat de vermoeidheid minder gaat worden tijdens de zwangerschap, misschien toch na die 20 weken!!!
2014-01-07 19.06.32
In de avond maakte ik wraps, en dit keer voor de verandering met shoarma, ui, sla komkommer en voor mezelf een beetje knoflooksaus. Was echt super lekker, dus die zal ik vast nog weleens maken.

Woensdag 8 januari 2014
Ik hield me dus vandaag aan die rustdag, nou ja rust dag niet echt. Maar ik ging niet naar me werk. Eerst maar eens een lekker gezond ontbijtje eten…
2014-01-08 11.12.57

2014-01-09 12.10.11
Ik kreeg vandaag een pakje, mijn vriend heeft voor mij deze mooie mobiel besteld. Een samsung galaxy note 3, en wat ben ik hier super blij mee. Ben toen gelijk de stad even in gegaan, want ik had wel een nieuw simkaartje nodig, aangezien ik een iphone gebruikte. Werd bij KPN super geholpen door een hele leuke jongeman, aangezien me andere simkaartje gelijk uit de lucht ging heeft hij gelijk mijn nieuwe mobiel klaar voor gebruik gemaakt. Dat zie je niet vaak meer gebeuren dat ze ook echt de tijd voor je nemen. Kon hem dus gelijk al in gebruik nemen toen ik in de bus naar huis zat. Zo kon ik gelijk me contacten terug zetten, en apps downloaden.

S,avonds was het weer tijd om naar de sportschool te gaan, want ja moet toch in beweging blijven hoe moeilijk ik het ook vind. Maar lekker rustig aan 20 minuten gefietst en 25 minuten gelopen op rustig tempo. Nog even zitten kletsen met personeel van de sportschool, en lekker even douchen… Toen nog naar huis, en daar lekker nog beetje tv gekeken op bed.

Donderdag 9 januari 2014
We hadden om 15:30 een afspraak in het gemeentehuis staan. Mijn vriend ging ons ongeboren kindje erkennen, en aanstaande mama moest daarvoor mee. Was erg snel geregeld, en wat was ik zenuwachtig daar. Ik merk met alles wat met ons kindje te maken heeft wat het steeds een stukje echter maakt (net als controles in het ziekenhuis) dat ik daar zenuwachtig van wordt. Vind het best wel eng dat er straks een kleintje is waar we verantwoordelijk voor zijn. Maar natuurlijk ook super leuk. Er is dus een Mulder bij in de familie, want ons kindje krijgt de naam van papa. Nu alleen nog geregistreerd partnerschap regelen en dan zit alles goed voor de komst van de kleine.
2014-01-09 17.20.06
We maakte lekker pizza, wel van kant en klaar bodems maar zelf heerlijk beleggen. En daar hebben we heerlijk van genoten.

Vrijdag 10 januari 2014
De grote boodschappen gedaan, voor de hele week nemen we dan gelijk mee. Wel zo makkelijk al een lijstje maken voor de hele week eten en dan alles inslaan.
2014-01-09 16.17.21
Ik kreeg donderdag mijn nieuwe telefoon hoesje binnen, waar ik nu dus een foto van maakte. Wat ben ik er blij mee, moest ook even mijn vriendin jaloers maken die ik deze foto stuurde. Die is namelijk helemaal weg van vlinders. En dat is geslaagd hihi… Gemeen weer van me, maar ik hou wel van haar hoor.

Zaterdag 11 januari 2014
Nog even in de ochtend naar de lidle geweest, daar halen we altijd drinken en wc papier… En dit keer namen we er verse broodjes mee. Zo lekker ze hebben daar sinds kort een verse brood afdeling. Dus hebben we thuis heerlijk genoten van de broodjes.
IMG_20140111_212948
Voor de avond maakte ik samen met mijn mannetje gevulde eieren, en dat voor het eerst. En ze waren echt super lekker.

Zondag 12 januari 2014
Ik had me nacht niet, heb tot 05.00 op de bank gelegen met pijn en misselijkheid. Toen dat afzakte ging ik eindelijk naar bed. Inmiddels kwam ik er pas om 12:45 uit, maar alleen even om iets te eten. Ben daarna weer terug erin gekropen en de rest van de middag op bed tv liggen kijken.
IMG_20140112_174314
Toch nog even uit bed en me aankleden, want we zouden naar de mc gaan. Was wel lekker, alleen werd ik daarna weer erg misselijk. De rest van de avond me maar weer rustig gehouden en weer lekker tv gekeken op bed.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life… week 1&2

  1. Fijn he, zwangerschapskleding! Ik weet nog wel dat ik het ontkende haha, wilde echt niet mer 13 weken als zo’n broek aan, dus liep tot aan 15wk in mijn baggy jeans en toen .. wat een verademing, wat zitten die broeken met een leggingbovenkant heerlijk! Ik zou ze zo weer aan willen doen hihi, geen strakke band in je taille 🙂 En die zenuwen om alles wat met de baby te maken heeft, dat blijft. Zelfs als je elke dag geschop voelt, ben je zenuwachtig bij echo’s en controles. Althans: dat is mijn ervaring.
    Gwen onlangs geplaatst…Second opinionMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge