Take a look at my life 21

image_pdfimage_print

Mijn weken zijn saai heel saai. Soms zit er een leuke dag tussen, maar ben voornamelijk momenteel veel thuis. Door alles wat ik heb meegemaakt ben ik zo moe dat ik eigenlijk alleen maar op bed wil liggen met de tv aan. Dat is ook wat er bijna dag in dag uit gebeurd hier thuis. De dagen gaan traag voorbij. Ik mis de drukte rondom Daan heel erg. Nooit verwacht dat ik het fijn vind om druk bezig te zijn. Zo was ik namelijk nooit. Ben dus nogal in me oude patroon gevallen met het weinig doen.


insta21*Maandag ben ik even bezig geweest in het huis om schoon te maken. De woonkamer helemaal stof vrij gemaakt, ook even het hele huis de stofzuiger erdoor heen getrokken.
*Dinsdag ik ben verdrietig dus ik eet een ijsje, het zijn gelukkig maar hele kleine ijsjes. Danootje formaat. Wel erg lekker. Onwijs fout om te eten als je troost zoekt. Maar ik ben en blijf een emotie eter. Ben niet voor niks de laatste half jaar flink aangekomen. Daar baal ik wel van, maar krijg het gewoon niet voor elkaar om weer beter te gaan zorgen voor mezelf.
*Woensdag Vandaag weer even geholpen op de kinderboerderij. Altijd fijn een beetje afleiding en het buiten werken. Zeker als het lekker weer is.
*Donderdag Even een dagje helemaal niks
*Vrijdag Vroeg me bed uit, want ik moest in de ochtend naar de psycholoog. Dus ik stapte op de fiets en ben er heen gegaan. Normaal ga ik daarna naar de yoga maar voelde me niet zo goed dus ben ik niet gegaan. Thuis eerst nog even wat rust genomen. En later in de middag ben ik naar een vriendin gegaan. Gezellig zitten kletsen, ze had zoveel verhalen over vroeger. Vond het heerlijk om ze aan te horen. We zijn ook nog even een stukje gaan wandelen met de hondjes van haar. Nog een klein hapje eten, daarna in de avond ben ik naar huis gefietst. Ik bleek wel erg moe te zijn, dus lekker verder een rustige avond. Er kwamen nogal wat emoties los, die komen zeker nog weleens.
*Zaterdag Op naar de dealer, mijn man heeft het al een hele tijd over een nieuwe auto te willen kopen. Maar dan moet je wel het geld hebben. Nu hebben we de stap gezet en gaan kijken. Maar het bleef uiteindelijk niet bij kijken. Hij heeft de knoop door gehakt en we hebben volgende week een nieuwe auto. Echt nieuw/nieuw niet maar voor ons zeker nieuw.
*Zondag Het zonnetje schijnt heerlijk dus we besluiten op  eerste pinksterdag op de fiets te stappen om naar Daan te gaan. Ik maakte dit keer een mooie foto van alle bloemen kransen die daar elke keer liggen. Blijft mooi om te zien, maar ook heel triest om te weten dat er weer zoveel kransen liggen. We hebben heerlijk in het warme zonnetje bij het plekje van Daan gestaan. Het was gewoon genieten. De zon schijnt namelijk precies op het bolletje van Daan. Ook nog in de struiken daar bloeide mooie bloemen. Daarna hebben we nog een heel stuk gefietst voordat we weer naar huis gingen. We hebben zo,n 17 km in totaal gefietst. Dus lekker aan onze beweging gedaan.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge