Take a look at my life *week 2+3*

image_pdfimage_print

Omdat ik eigenlijk vaak zo druk ben met Max vergeet ik daarnaast om foto,s te maken, best jammer want zo heb ik voor mijn weekoverzichten meestal niet meer zo veel foto,s. Het scheelt nu dus wel dat de afgelopen tijd niet elke week een overzicht kwam maar per paar weken. Dit omdat ik ook weinig tijd ervoor neem om aan mijn blog te werken. Maar hoop dit snel weer op te gaan pakken, dat er meer online gaat komen. Heb er gewoon de laatste tijd niet zo veel zin in gehad. In veel dingen gewoon niet, alleen genieten van Max en daarnaast heel veel Netflix kijken. Verder is er weinig ruimte geweest voor anderen dingen. Nee het gaat niet slecht met mij, ben juist weer wat meer aan het opkrabbelen. Maar dat kost een hoop energie, die soms nog weleens ontbreekt. Ik sta dus zeker wel weer wat positiever in het leven, juist omdat ik zo geniet van de zorg naar Max toe.

Week twee van januari moest ik twee keer naar het ziekenhuis, de ene afspraak was voor Max omdat zijn nieuwe schoentjes klaar waren. Hij groeide uit zijn schoentjes dus hij had een grotere maat nodig. En aangezien we dan hooguit vijf minuten in het ziekenhuis zijn vond ik het onzin gelijk naar huis te gaan. Normaal doe ik dit wel, omdat ik heel erg rekening met Max houd met zijn slaap tijden als dit mogelijk is. Maar nu Max ouder wordt, en dus langer op kan blijven. En zijn mama meer het vertrouwen krijgt in op pad gaan met hem, zijn we lekker even de stad in gegaan. Eerst in het ziekenhuis een broodje voor Max en een fles en toen zijn we richting de stad gegaan. Eerst moest ook ik wat eten, dus naar Subway. En Max vond het helemaal prima, ook even proeven van de kip die ik op me broodje had. Hij eet alles wat hij krijgt, dus ook dit was geen probleem. Daarna zijn we nog even langs een paar winkels gegaan. En daarna terug naar huis toe, toen we bij de bushalte stonden te wachten voor de bus merkte ik op dat Max even in slaap was gevallen. Verder hoor je hem eigenlijk nooit klagen als we weg gaan. Zo heerlijk makkelijk kind is het.Tweede bezoek aan het ziekenhuis was voor mij om mijn spiraaltje te laten plaatsen. Omdat ik het nu niet fijn vond dat Max mee ging had ik oma gevraagd of mee te gaan of even bij ons thuis op te passen. Maar dat ging niet. Er stond nog tegoed open voor de opvang en dus gekeken of hij die dag naar de opvang kon en zo was hij lekker daar aan het spelen en kon ik alleen naar het ziekenhuis toe.Even lekker een fles drinken bij papa, ja zat zo voor de foto. Maar mocht gewoon lekker daarna liggend mijn fles opdrinken.Een hele gewone dag en dus lekker spelen op het kleed. Hier kan ik zo van genieten dat hij zich ook goed zelf kan vermaken met zijn speelgoed.Nu even ME TIME en bezig geweest met mijn bullet journal. Ik was begin van de derde week van januari ziek en dan mag je ook wel even wat leuks voor jezelf doen. Natuurlijk wel naast de zorg voor Max, omdat hij gewoon thuis is.Nog meer ME TIME, maar dit was de dag voor mijn EMDR therapie en dus is Max op de opvang. De hele ochtend heb ik lekker serie gekeken en dus rustig aan gedaan voor ik naar therapie ging. De laatste tijd kijk ik trouwens erg veel Netflix omdat ik daarnaast weinig zin in iets anders heb. Ja het huishouden wordt zo nu en dan gedaan. En de rest gaat naar het zorgen voor Max. Maar het moment dat ik weer zin heb in andere dingen komt ook wel weer terug. Het gaat ook steeds beter met mij, ben inmiddels weer een stuk positiever in het leven gaan staan.En toen trok ik de gordijnen open na het opstaan en zag ik dus gewoon sneeuw, al was het ook weer heel snel verdwenen. Wat ik zeker niet erg vind hoor.Ik kan echt uren naar dit mannetje kijken, al die verschillende gezichten die hij trekt. En wat is het toch gewoon een heerlijk kind. We zaten lekker aan tafel en hadden net iets gegeten.Dit weekend waren we lekker samen aan het spelen met de bal, hij maakte er een soort van kussen van. En ja even natuurlijk ook wat kiekjes maken van mijn vrolijke ventje.

Wat vind jij leuk om te doen met je kind/kinderen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge