Take a look at my life *week 29*

image_pdfimage_print

Vanaf vandaag heeft mijn partner vakantie, maar we blijven gewoon thuis. Hier en daar misschien een dagje/middagje weg. Maar dus geen echte vakantieplannen. Zelf gaan mijn afspraken door voor therapie waar ik net twee weken geleden mee ben begonnen. En ook Max blijft gewoon naar de kinderopvang gaan.

We zullen vast genieten van de tuin, en daar waren we al een tijdje mee begonnen. Max is nu lekker deze middag alweer genieten in zijn zwembadje, want het is echt warm vandaag.

Op het station van Winsum is deze poes heel vaak te vinden. Ik noem hem de station poes. Ik zal nu elke week met de trein de stad in moeten. Ben begonnen met therapie bij Lentes/psyq. Begonnen met de beweeggroep en gesprekken. Daarnaast krijg ik nu individuele pmt. Binnenkort ook in groepsverband. De gesprekken heb ik al na 1 keer afgekapt, bij dr tweede keer verteld dat dit niet de juiste persoon voor mij is. Nu dus weer wachten voor iemand anders. Het is dus nu wel druk zat, tot nu toe twee keer in de week de stad in voor therapie.

Zat hier dus te wachten op de trein.

Omdat ik mijn tweede gesprek stopte omdat ik me niet fijn voel bij deze man, had ik veel tijd over voor dat de beweeggroep begon. Ben dan maar even gaan wandelen in het park in de buurt.

Lekker genieten van mijn mannetje in de tuin. Hij was lekker aan het spelen in de zandbak en ik genoot van het buiten zijn.

Later in de middag was F1 net begonnen toen Max uit bed wilde. Zo wilde hij wel op zijn eigen stoel voor de tv zitten en lekkere druifjes eten. Vond het er zo lief uit zien.

Hebben jullie nog leuke vakantieplannen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge