Take a look at my life *week 33*

image_pdfimage_print

Helaas kon ik van het weekend niet veel met mijn blog doen, omdat ik geen foto,s kon toevoegen door een fout van wordpress. Dus vandaar dat deze nu pas online komt.

Eigenlijk ben ik de hele week druk bezig geweest in het huis, om alles een beetje schoon te maken. Want ja als je een rooster hebt laten maken moet je er ook iets mee doen. Het blijft lastig te combineren met een kind die de hele dag aandacht vraagt. En inmiddels slaapt hij niet zoveel meer op de dag. Maar deze mama moet toch ook eens iets in huis doen.

Natuurlijk gingen we weer even naar de speeltuin, daar kan Max zich prima alleen vermaken. En kan ik soms gewoon even rustig op een bankje zitten kijken naar hem. En ja we spelen ook graag samen. Hem lekker van de glijbaan te laten glijden, in de draaimolen al loopt hij er het liefst aan dan dat hij erop zit. En natuurlijk speelt hij graag in de zandbak, om al het zand mee naar huis te nemen. Ik doe het veel te weinig, maar ik mag echt wel meer met Max mee eten. Als hij fruit krijgt kan ik dat best zelf ook even als tussendoortje eten. En dat deed ik dus nu braaf met hem mee. Lekker samen een banaan en een peer delen.Soms worden er ook wel toetjes in huis gehaald voor ons zelf. Max krijgt altijd een toetje na het eten, maar niet dit soort dingen hoor. Maar nu smulde wij even van een toetje. Voor mij hoeft het ook niet elke avond. Mijn partner is het vanuit huis wel gewend elke avond een toetje. Dus hij komt vaker met een toetje aanzetten voor ons dan ik.Ik ben toch stapje voor stapje mijn droom aan het laten uitkomen. Begonnen met een nieuwe Facebook groep voor ouders van overleden kinderen. Maar ik wil een stap verder gaan dan alle andere groepen die er al zijn hiervoor. Ik wil echt lotgenoten bij elkaar brengen en dan niet alleen online maar in het echt. Ik wil heel graag huiskamerbijeenkomsten gaan organiseren. En heb al een paar mama,s gevonden die ik heb uitgenodigd bij me thuis om elkaar te leren kennen en kijken wat we aan elkaar hebben. Om dit samen te gaan organiseren. Helaas kan ik dit alleen in het Hoge Noorden doen, want kan niet overal heen. En het is ook eerst de bedoeling vanuit mijn eigen huis het te gaan doen.

Dit keer was het even een korte weekverslag, want heb eigenlijk niet heel veel gedaan naast de zorg voor Max en het huishouden.

Eten jullie weleens toetjes en wat is dan jouw favoriet?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge