Take a look at my life *week 36*

image_pdfimage_print

Alweer een week erop zitten op de MBU in Utrecht. Dit keer ook het weekend daar gebleven, want naar huis gaan was dit keer wat lastiger. Maar ik vond het ook niet heel erg na de vorige keer dat ik vier dagen thuis ben geweest. Dus vond zo,n weekend hier best wel prima. En ik heb zaterdag een hele geweldige dag gehad. Heb me lang niet zo vrolijk als die dag gevoeld. Dus dat is ook meer dan waard geweest. Na hoe ik me nu voel. Want vandaag ben ik echt helemaal op, heb ik over me hele lichaam pijn. Maar ben zo blij dat ik gisteren een top dag had. Had vandaag dan ook wel wat extra hulp nodig met Max, ook omdat deze dagen heel zwaar voor me zijn. De sterfdag van Daan komt eraan, en zo met Max is dat best heel confronterend. Maar ik maak het beste ervan. En ik smelt soms echt helemaal weg bij mijn prachtige Max.Kijk hier is alweer zo,n smelt momentje. Dit soort plaatjes stuur ik dan ook vaak door naar zijn papa. Want hij moet dit nu veel missen. Over een tijdje kunnen we gewoon weer als volledig gezin thuis gaan genieten. Daar ben ik van overtuigd. 

De rest van de week geen foto,s gemaakt, heb ik helemaal geen tijd en energie voor naast alle therapieën en de zorg voor Max.Ik had besloten om zaterdag lekker de stad Utrecht in te gaan. Dit zou ik alleen doen, maar onverwachts ben ik samen met mijn beste vriendin erheen geweest. De afstand is nu minder groot tussen ons. En ze had tijd en heel veel zin om mij ook te zien. Dus we hebben er een hele leuke dag van gemaakt. Ik heb zelfs de MBU gebeld dat ik later terug zou komen dan ik had gezegd. Zo konden we samen nog even een hapje eten.
We hebben helaas wel veel regen gehad dus van winkel naar winkel gehopt. Uiteindelijk hebben we iets gevonden om lekker wat te eten. Eerst maar een drankje doen.Toen kwamen voor ons beide de spare ribs op tafel, en wat hebben we er van genoten. Heb me echt helemaal vol gegeten. Zo super lekker was het. En ja ook beter dan ik zou krijgen in het ziekenhuis. Versleten daarna terug gegaan.Max kreeg van mijn vriendin een hele leuke knuffel, een olifant. En we hebben hem Ollie genoemd. Hij werd goed ontvangen, gelijk in de mond. Dus die is straks ook drijfnat als zijn konijn. Konijn hebben we dan ook maar even gewassen, gelukkig pikt hij het om nu even met Ollie te slapen zodat konijn kan drogen.Knuffelen knuffelen en nog eens knuffelen. Daar horen natuurlijk selfies bij. Nou wij genieten zo wel met z,n twee.

Omdat ik na die leuke dag in de stad helemaal gesloopt was, heb ik me zondag rustig gehouden. Lekker filmpje gekeken. Wat aan het surfen op het net geweest. De zorg voor Max gedaan. Een gedeelte aan hun over gelaten, omdat ik weer paniek kreeg door het vele huilen wat hij vanavond ineens had. Dat gebeurd niet zo vaak meer, en kan er nog steeds niet altijd mee over weg. Zeker nu ik helemaal niet fijn in mijn vel zit doordat de sterfdag van Daan eraan komt. Hier wordt ik nog prikkelbaarder van. Maar heb fijne momenten gehad met Max. Heb hem heerlijk in bed gedaan vandaag. Probleemloos zijn nagels geknipt, wat nog niet eerder zo makkelijk ging. En de avond breng ik lekker door op mijn kamer met Netflix op. Niet te laat naar bed, want morgen gaat de wekker weer om half 8.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge