Unieke speenketting + winactie

image_pdfimage_print

Een tijdje terug, toen ik nog zwanger was. Toen was ik op zoek naar een leuke unieke speenketting voor mijn zoon. Ik vond alles een beetje standaard, en ik zocht ook echt eentje met een dun touwtje zodat hij door het kleinste speentje past. Wat is er dan mooier om rond te neuzen op internet. En na een beetje rond zoeken kwam ik een hele leuke webshop tegen Mijn speenketting. Je kan daar je eigen unieke speenketting maken voor je kindje. Met zijn/haar eigen naam. Dat vond ik wel erg leuk, en besloot er eentje te bestellen. En niet alleen dat ik was ook zo brutaal om te vragen of ze het leuk vond een samenwerking aan te gaan met mij.
20140531_094834Ik koos voor deze mooie uiltjes en dan de kleuren blauw en groen erin verwerkt. En natuurlijk de mooie naam van ons mannetje.
20140531_094850Je kan hem zelf samenstellen zoals jij het wilt, de kleuren kiezen en er zijn ook verschillende clips te krijgen. Dus je kan natuurlijk ook voor kleuren gaan voor een meisje. Leuk om als kraamcadeau te geven, maar natuurlijk ook gewoon voor je eigen kindje kopen zoals ik deed.

Maar nu het leukste, omdat onze Daan geboren is hebben we wel iets te vieren en dat wil ik met jullie delen. Ik mag 1 speenketting naar keuze die jezelf samenstelt weg geven.

Wat moet je doen om kans te maken op zo,n leuke speenketting:
* like de facebook van mijn speenketting
* like de facebook van day-dreamer.nl
* deel dit bericht op facebook of twitter +1
* plaats hier een bericht en heb je deze post gedeelt laat de link achter

DEZE ACTIE LOOPT T/M 11 JUNI 2014

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Unieke speenketting + winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge