Unieke speenketting + winactie

image_pdfimage_print

Een tijdje terug, toen ik nog zwanger was. Toen was ik op zoek naar een leuke unieke speenketting voor mijn zoon. Ik vond alles een beetje standaard, en ik zocht ook echt eentje met een dun touwtje zodat hij door het kleinste speentje past. Wat is er dan mooier om rond te neuzen op internet. En na een beetje rond zoeken kwam ik een hele leuke webshop tegen Mijn speenketting. Je kan daar je eigen unieke speenketting maken voor je kindje. Met zijn/haar eigen naam. Dat vond ik wel erg leuk, en besloot er eentje te bestellen. En niet alleen dat ik was ook zo brutaal om te vragen of ze het leuk vond een samenwerking aan te gaan met mij.
20140531_094834Ik koos voor deze mooie uiltjes en dan de kleuren blauw en groen erin verwerkt. En natuurlijk de mooie naam van ons mannetje.
20140531_094850Je kan hem zelf samenstellen zoals jij het wilt, de kleuren kiezen en er zijn ook verschillende clips te krijgen. Dus je kan natuurlijk ook voor kleuren gaan voor een meisje. Leuk om als kraamcadeau te geven, maar natuurlijk ook gewoon voor je eigen kindje kopen zoals ik deed.

Maar nu het leukste, omdat onze Daan geboren is hebben we wel iets te vieren en dat wil ik met jullie delen. Ik mag 1 speenketting naar keuze die jezelf samenstelt weg geven.

Wat moet je doen om kans te maken op zo,n leuke speenketting:
* like de facebook van mijn speenketting
* like de facebook van day-dreamer.nl
* deel dit bericht op facebook of twitter +1
* plaats hier een bericht en heb je deze post gedeelt laat de link achter

DEZE ACTIE LOOPT T/M 11 JUNI 2014

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. Nicole schreef:

  Oeh ja ik doe mee! Heb nog geen speenketting voor lieve kleine Fay!
  Heb hem via twitter gedeeld https://twitter.com/meiseigenwijsje en ga het ook nog via fb doen..
  En ik like natuurlijk jullie beide pagina’s, die van jou vond ik al leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Huishouden: soms krijg ik het op mijn heupenMy Profile

 2. Diana schreef:

  Jaaa hij doet t weer! Het was idd de link! Ik doe graag mee voor m’n meisje!! 🙂

 3. Joyce schreef:

  Leuke winactie!
  Ik heb zelf allemaal spullen liggen om zelf een speenkoord te maken, maar ik kom er niet aan toe! Heb mijn handen wel vol aan m’n kleine vent 😉

  Jouw pagina vond ik al leuk, de pagina van mijn speenketting nu ook. En op http://twitter.com/joyceblogt kun je zien dat ik je link gedeeld heb 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…TBT – ThailandMy Profile

 1. 9 juni 2014

  […] tijd genomen om een leuke winactie online te zetten. Let op je kan er nog aan meedoen om een leuke speenketting te winnen voor je […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?