~~Weekly Diary 41~~

image_pdfimage_print

[social_share]
weekly-photos-banner

Zondag 06-10-2013
Zoals altijd is het hier rustdag, lekker niks doen… Alles mag niks hoeft. Genieten dus van de rustige zondag.

Maandag 07-10-2013
2013-10-07 08.41.18
Een heerlijk goed ontbijtje met een lekker warm kopje thee, zo kan ik er weer tegenaan op het werk.

2013-10-07 08.42.39
Op dit uitzicht wordt je toch verliefd, en dat zie ik elke dag omdat dit vanuit mijn huisje is genomen.
Dan maar weer op de fiets stappen om naar het werk te gaan, en daar weer schoon maken.

Dinsdag 08-10-2013
2013-10-08 09.00.30
Weer een heerlijk gezond ontbijtje, en een warm kopje thee. Daarna ook weer de fiets pakken om naar me werk te gaan.

Woensdag 09-10-2013
Vandaag voelde ik me niet zo heel goed, had een paar uur op de bank door gebracht door pijn. En daarom ben ik pas s,morgens weer terug naar bed gegaan. En heb ik dus ook mijn werk afgebeld. Lekker even bijkomen van deze vreselijke nacht.
2013-10-09 20.25.17
S,avonds ging het weer wat beter, en besloot ik gewoon naar de sportschool te gaan zoals elke woensdag. Wel lekker rustig gefietst en gelopen, maar wel wat langer dan normaal.

Donderdag 10-10-2013
Een heerlijke rustdag ingepland, soms heb je die gewoon nodig.
2013-10-10 14.01.29
Een heerlijke bananen smoothie gemaakt… Alleen kon er niet heel erg van genieten vanwege buikpijn die ik kreeg.

En ja ik had s,avonds weer een afspraak in de sportschool staan met mijn personal trainster. Ze heeft me flink aan het werk gezet met name mijn benen. In eerste instantie zag ik er heel erg tegenop, maar het was weer een fijne training. Hield het goed vol, beter dan de week ervoor. Wel was ik vandaag met de bus gegaan, want kon het niet opbrengen met de fiets te gaan.

2013-10-10 22.15.37
Na het sporten had ik beetje trek en nam ik een handje nootjes.

Vrijdag 11-10-2013
Moest er vandaag vroeg uit, had een afspraak bij de dokter staan. Heb weer zo last van me borst/maag… Voorheen werd er steeds gezegd stress, deze dokter zei dat gelukkig niet. Heb last van maagzuur, me maag is dus gewoon beetje van streek. Helaas gebeurd dit voornamelijk s,nachts zodat ik dus niet kan slapen. Kon wel iets er voor halen bij de apotheek, ben benieuwd of het helpt.

Daarna gelijk door naar de Aldi, alvast wat boodschappen gehaald voor volgende week. Ja dacht dan hoef ik niet nog eens naar buiten in dat vieze weer, want het regent steeds maar. En ja het is nu ook wel echt koud aan het worden.
2013-10-11 11.29.41
Ben even bezig geweest met mijn blog.

2013-10-11 11.58.47
Tussen de middag maakte ik gebakken eieren met champignons paprika en ham voor op brood.

Zaterdag 12-10-2013
Was tijd om samen met mijn mannetje naar de supermarkt te gaan, om de rest van de boodschappen te kopen voor volgende week. Vind het altijd wel fijn om voor de hele week boodschappen te doen. Zo koop je door de weeks nooit teveel extra,s die je eigenlijk niet nodig hebt. Natuurlijk ga ik af en toe door de weeks nog naar de winkel, voor verse producten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “~~Weekly Diary 41~~

    1. volgens mij doet comment luv het niet helemaal, er staat alleen maar URL een aantal keer onder elkaar, maar ik kan geen URL er inzetten. Het kan ook zijn dat het aan mij ligt hoor!

      liefs Danielle

      1. Klopt ja,ik moet hem er ook afhalen want niemand kan een url bijvoegen ook niet in comments. Helaas werkt dat niet. Vandaar dat ik elke vrijdag een linkparty hou…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge