Lekker een paar dagen er tussenuit in eigen land

image_pdfimage_print

[social_share]

Wil je nog even een weekendje of midweek vakantie pakken, maar heb je jouw vakantiebudget er deze zomer al doorheen gedraaid? Ga er dan met bijvoorbeeld een Center Parcs kortingscode lekker een paar dagen uit in eigen land. Al deze recreatieparken liggen op schitterende locaties. Je zit er in een bungalow midden in de natuur. Er Is geen betere manier denkbaar om er voor zo weinig geld even helemaal uit te zijn. Er is in deze recreatieparken werkelijk voor ieder wat wils: verschillende restaurants en een groot aantal (sportieve) activiteiten.

Vriendenclub

Het leukst is natuurlijk om er met een stel vrienden heen te gaan. Je kunt dat overdags lekker rondhangen op de (midget)golfbaan, het tropisch zwemparadijs of iets doen wat je normaal nooit doet, zoals paardrijden of een middag in een spa zitten. ’s Avonds kun je lekker gaan eten, een club in de buurt bezoeken of nog een laat balletje slaan op de tennisbaan. Net zo leuk is het om een tas met bordspellen mee te nemen en deze in het vakantiehuisje te spelen. Spreek af dat iedereen die avond zijn of haar mobiele telefoon uitzet, zodat jullie niet gestoord worden. Anders rust je natuurlijk nooit uit. Wat ook erg spannend is om in het holst van de nacht met z’n allen een boswandeling te maken. Wel warme kleren meenemen, en natuurlijk een stel lantaarns en een kompas. In het bos komt het wel weer goed uit dat de meeste smartphones een GPS-functie hebben zodat je niet meer hoeft te verdwalen.

Korting

Veel mensen vinden zo’n vakantiepark suf klinken. Het is echter net zo suf als je het zelf maakt. Als je met leuke mensen op pad gaat kun je alleen maar genieten van de natuur en van het simpele gevoel er even uit te zijn. Let daarom op de kortingsbonnen op Vouchercloud: misschien zit er wel een bon bij voor jullie volgende uitje!

Zelf ga ik in november een paar dagen naar Centerparcs, helaas wisten we toen we dit boekte niet van Vouchercloud, maar voor de volgende keer is dit zeker ook voor mij een tip om daar eens eerst te kijken voor dat we iets gaan boeken.

v

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Lekker een paar dagen er tussenuit in eigen land

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge