~~Weekly Diary~~ Week 8

image_pdfimage_print

[social_share]

Ik merk dat ik steeds alleen maar foto,s maak van voedsel, dat komt omdat ik zo erg bezig ben met gezond eten (BodieBoost) dat ik het leuk vind bij te houden wat ik zoal eet en ook omdat er steeds nieuwe gerechten hier gemaakt worden door mij. Zal proberen de volgende keer weer wat meer andere foto,s te maken.

Zondag 17-02-2013
Rust rust en nog eens rust vandaag… Heerlijk hoor niks hoeven te doen.

Deze avond maakte ik pita broodjes met kip,uit en paprika… lekker makkelijk, en nog super lekker ook.

2013-02-17 19.39.35

Maandag 18-02-2013
Weer lekker aan het werk, maar aangezien het hier schoolvakantie is stond ik er alleen voor. Maar heb gewoon lekker rustig aangedaan, en gedaan wat ik kon doen. Dat hield dus in dat het voeren en water geven het belangrijkste is, en daarna heb ik de varkens binnen en buiten schoon gemaakt. Die waren het hardst nodig. Ben nog wel even bij de pony,s gaan schoon maken, maar niet echt aan de stal toegekomen. Dat moest s,middags of de volgende dag maar gedaan worden door een ander.

Mijn BodieBoost lunch bestaande uit: 2 volkoren broodjes (1x koolhydraten) met filet american (1x eiwit) en rucola, daarnaast nog warme cherry tomaatjes (1x groente)

2013-02-18 13.14.03

Dinsdag 19-02-2013
Deze dag ging ik dus naar de Huishoudbeurs in Amsterdam Rai, daar schreef ik al eerder over. Je kan het dus nog terug lezen als je het nog niet had gezien.
2013-02-19 19.40.56

Woensdag 20-02-2013
Uitrust dag vanwege het dagje weg… Was ook zeker wel nodig want was echt wel kapot na zo,n lange dag. Maar de moeite waard geweest.

Ik maakte een nieuw recept, gebaseerd op een recept uit BodieBoost boek: Wrap (1x koolhydraten) met kip (1x eiwit), ui, paprika en rucola (1x groente)

2013-02-20 12.20.18

Donderdag 21-02-2013

S,middags ging ik naar de fysiotherapie, en heb even flink wat gezweet met het fietsen. Had er blijkbaar zin in, had de dag ervoor niet gesport omdat ik dinsdag zo,n drukke zware dag had. Ze wilde het vandaag dan ook afsluiten, hou nog 1x fysio over voor als ik een terugval heb en het gewoon even niet meer weet dan kan ik haar bellen en nog eens langskomen. Nu moet ik het echt zelf gaan doen 2 x in de week naar de sportschool. Ik ga duimen dat het goed gaat.

S,avonds maakte ik een lekkere gezonde smoothie voor mezelf… Met aardbeien, banaan en een sinaasappel (1x fruit)

2013-02-21 17.13.22

Vrijdag 22-02-2012

Lekker uitgeslapen en hoefde deze dag niet s,middags met mijn vriend warm te eten omdat het patat dag is, dus dat kunnen we gewoon apart eten. Ik maakt daarom lekker 2 boterhammen (1x koolhydraten) met cherry tomaatjes (1x groente) en kaas (1x zuivel) uit de oven, en paar plakjes komkommer (1x groente) erbij
2013-02-22 12.09.57

Later die middag besloot ik ineens naar de sportschool te gaan, nog even lekker me in het zweet werken. Hoezo BodieBoost is motiverend… Lekker even 20 min gefietst, 15 min gelopen en nog wat fitness oefeningen gedaan. Even douchen en omkleden, en ondertussen dat ik naar de bushalte liep nam ik een heerlijk appeltje (1x fruit)
2013-02-22 16.09.16

Zaterdag 23-02-2013
Boodschappen dag, eerst even langs de drogist omdat ik een koortslip heb. Dat had ik al jaren niet meer gehad, dus moest er even iets voor kopen. Daarna naar de Albert heijn geweest, voor het weekend en maandag eten gehaald. Toen moesten we nog even naar de Liddle omdat we daar drinken kopen voor mijn mannetje, en ook nog wc papier kopen daar.

Thuis eerst alles opgeruimd en ben ik eten gaan maken, lekkere italiaanse bollen (1x koolhydraten) met warm vlees (1x eiwit) en ui (1x Groente) en mosterdsaus (1x smaakmaker) erover heen.
2013-02-23 12.49.46

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

5 thoughts on “~~Weekly Diary~~ Week 8

  1. Nou ik moet zeggen.. het ziet er lekker uit allemaal dat eten! Lukt het allemaal met het dieet? Vind je het zwaar? of juist redelijk te doen?

    1. Soms is het wel moeilijk, heb een dip overleefd toen ik stilstond met afvallen. En dat is de reden dat ik nu met Bodie Boost begonnen ben. En nu gaat het goed, maar natuurlijk blijven er moeilijke momenten.

  2. Dat eten ziet er allemaal heel erg lekker uit! Veel succes met bodieboost! Ik zie regelmatig blogs van meisjes die het ook volgen.

  3. Lekker hoor! Merk je al iets van Bodieboost? Ik zit nu in week 4 en moet zeggen dat ik me gezonder voel dan voor ik aan Bodieboost deed!

    1. Ik merk dat ik nog gezonder eet s,avonds… Ik was al gezonder aan het leven, maar was mijn motivatie kwijt dus begon ik aan BB en na 2weken al een kilo kwijt. Dus het werkt echt.
      Ik begin maandag met week 4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge