Dagje huishoudbeurs

image_pdfimage_print

[social_share]

Dinsdag 19-02-2013 ben ik samen met mijn beste vriendin Linda naar de huishoudbeurs geweest in Amsterdam Rai. Ben al vrij vroeg van huis vertrokken om rond 12:00 op Amsterdam Rai aan te komen met de trein.
2013-02-19 09.48.28

Op het station Amsterdam Rai had ik met mijn vriendin afgesproken, aangezien ik in Groningen woon en zij in Den-Haag. Heerlijk om elkaar weer te zien, dus we hadden weer veel bij te kletsen. En wat is er dan heerlijker dan een dagje kletsen, lachen en shoppen met z,n 2. Als eerste zijn we de hal in gegaan met food&drink, lekker van alles proeven. En natuurlijk hebben we daar vele producten gekocht. Zoals elk jaar ging de brood tas van Bakkerij het stoepje mee. Daarnaast nam ik nog geitenkaas spread mee, buggles met heks,nkaas en koekjes met chocolade.

Ik wilde heel graag naar de stand waar Charlotte van Bodie Boost zou komen voor een praatje over haar boek, maar we konden het toch niet vinden. Bleken we gewoon in de verkeerde hal aan het zoeken te zijn. Maar toch toen we in de goede hal waren viel het nog niet mee haar te vinden, bleek dat ze in de stand van Lente kriebels stond. Ik hoorde ineens een hele positieve en vriendelijke stem en draai me om en daar staat ze gewoon. Eindelijk we hadden haar gevonden. We stonden even te luisteren, en nadat ze klaar was met praten durfde ik eigenlijk niet naar haar toe. Dat had ze door en kwam ze naar ons. En dan zeggen waarom kom je niet gewoon naar me toe… Ja verlegen he. Ze vond het zo leuk dat we langs kwamen, maar wat ik het leukste vond is dat ze mij herkende van me blog. “Hoezo ik ken de mensen die aan Bodie Boost doen” We hebben een tijd staan praten met haar en ondertussen kocht mijn vriendin het boek. En ook met de fotografe hebben we staan praten. Natuurlijk wilde ze ons op de foto zetten, die nu ook op haar site te bewonderen zijn.

Schermafbeelding-2013-02-21-om-10.46.44

Zelf maakte ik ook nog een leuke foto van Charlotte. Wat een heerlijk positieve meid is het zeg, heb door haar weer een Boost gekregen om door te zetten met afvallen.

Photo 19-02-13 18 57 10

Toen zijn we maar eens even gaan zitten, want we hadden al die uren nog geen minuut rust genomen. Wat kan het dan heerlijk zijn even te zitten.

Daarna zijn we nog even verder gegaan op de beurs, want we hadden nog niet alles gezien. Bij vele stands even een praatje maken en informatie krijgen over alles waar ze voor staan. Toen kwamen we de schoonmaak diva tegen, en werden we ook al op de foto gezet met haar.
421879_497425940315991_606368520_n

Daarna kocht ik nog hele mooie pennen/stiften, hebben daar een tijdje met de verkoper staan praten want was wel gedesinteresseerd maar kon niet kiezen welke ik wilde. Dus haalde hij me over 3 pakjes te kopen voor 12,50.
DSCN0251 (300 x 300)

Als laatste nog 1 rondje in de hal van food&drink want Linda wilde nog wat kopen daar. En toen was het echt tijd om de beurs te verlaten, even de wc nog opzoeken en onze jassen halen op naar het station. We hadden nog even afgesproken samen naar Schiphol te gaan om wat te gaan eten daar. We hoopte dat er een Mc Donald zat, maar het werd de Burger King die zat er namelijk wel. We hadden gewoon teveel besteld, dus een groot gedeelte ging niet op.

Na het eten namen we afscheid zij nam de trein weer terug naar Den-Haag en ik naar Groningen. Mijn trein had helaas een vertraging van 15 min, maar ben goed aangekomen op het station. Daar werd ik opgehaald door mijn lieve vriend, daar was ik echt blij om want was echt wel gesloopt.

Wat heb ik heerlijk genoten van deze dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Dagje huishoudbeurs

  1. Was ook erg leuk :). Helaas heb ik een bekken ontsteking waardoor ik snel ladt van mijn bekken krijg. Gelukkig die dag geen last gehad. Maar de 2 dagen daarna des te meer 🙁

    1. Gaat dat ook nog eens over, want dat heb je al heel lang… tenminste vorig jaar had je het ook al vandaar.
      Hoop dat je nu weer pijn vrij ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge