Wereld lichtjes dag 2014

image_pdfimage_print

Elk jaar op de tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd. Dit jaar, vandaag 14 december 2014, staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden.
In het filmpje staat er ook een kaarsje gebrand voor Daan* Deze heb ik zelf ingestuurd voor het filmpje. Deze dag sta ik even stil bij alle overleden kindjes waar ik momenteel weet van heb. In de periode dat Daan* er niet meer is ben ik in contact gekomen met vele mama,s die een vlinderkindje hebben. Voor jullie steek ik een extra kaarsje aan.

Kende jij deze dag al? En steek jij ook een kaarsje aan voor een kindje in het speciaal?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Wereld lichtjes dag 2014

  1. Ik had er al wel van gehoord. Maar stek nooit een kaars aan ivm de nieuwsgierige katten die hier door het huis rondzwerven.

    Maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan daan* denk.

  2. Het is erg fijn dat er op deze dag stil wordt gedaan bij de kindjes die helaas niet op aarde mogen zijn. Hopelijk hebben ze een mooi plekje in de hemel gevonden.

    Tot voor kort kende ik deze dag nog niet maar helaas mocht ons kindje niet deze mooie wereld ontdekken maar een mooi plekje boven uitzoeken om over ons te waken.

    Hier hebben we een kaarsje opgestoken voor alle kindjes die er niet meer mogen zijn.

    Ik wilde nog even kwijt dat ik het knap vind hoe je met het verlies van jullie kanjer Daan om gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge