Wereld lichtjes dag 2014

image_pdfimage_print

Elk jaar op de tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag georganiseerd. Dit jaar, vandaag 14 december 2014, staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden.
In het filmpje staat er ook een kaarsje gebrand voor Daan* Deze heb ik zelf ingestuurd voor het filmpje. Deze dag sta ik even stil bij alle overleden kindjes waar ik momenteel weet van heb. In de periode dat Daan* er niet meer is ben ik in contact gekomen met vele mama,s die een vlinderkindje hebben. Voor jullie steek ik een extra kaarsje aan.

Kende jij deze dag al? En steek jij ook een kaarsje aan voor een kindje in het speciaal?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. linda schreef:

  Ik had er al wel van gehoord. Maar stek nooit een kaars aan ivm de nieuwsgierige katten die hier door het huis rondzwerven.

  Maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan daan* denk.

 2. Janke schreef:

  Het is erg fijn dat er op deze dag stil wordt gedaan bij de kindjes die helaas niet op aarde mogen zijn. Hopelijk hebben ze een mooi plekje in de hemel gevonden.

  Tot voor kort kende ik deze dag nog niet maar helaas mocht ons kindje niet deze mooie wereld ontdekken maar een mooi plekje boven uitzoeken om over ons te waken.

  Hier hebben we een kaarsje opgestoken voor alle kindjes die er niet meer mogen zijn.

  Ik wilde nog even kwijt dat ik het knap vind hoe je met het verlies van jullie kanjer Daan om gaat.

 3. Sanja schreef:

  Ik kende deze dag niet, maar wat prachtig dat er bij stil gestaan word!

 1. 22 december 2014

  […] Wereldlichtjesdag was het vandaag. In Groningen deden ze hier ook aan. Waar ik ook al over schreef. Vond het zo mooi al die lichtjes te zien. Kon natuurlijk niet anders dan dat ik er foto,s van moest maken. Deze leuke gekleurde ballen hingen er ook. Hier had ik al de hele tijd me oog op, deze paarse bal. Paars is echt de kleur van Daan* Dus ook even een kiekje van moeten maken. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?