Zondag favorieten, nieuwe series, zonnetje, Daan

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××

 

Het nieuwe seizoen van Broadchurc
Het heerlijke zonnetje die de afgelopen dagen zich even goed liet zien/voelen
 Orange Is the New Black yeeh derde seizoen kijken
Eindelijk op 1 lijn zitten met mijn psycholoog
Weer even praten over Daan wat ik al te lang aan het opkroppen was
 Ja ik heb dan nu eindelijk een afspraak kunnen maken om mijn tattoo te laten zetten

 

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?