5) In de *spotlight*

image_pdfimage_print

[social_share]

Zou jij ook graag in de spotlight willen staan met jouw blog, dan hoef je me alleen maar te mailen op blog@day-dreamer.nl
header 5s

Wil jij je even voorstellen?
Ik ben Natiza, en ik ben 14 jaar oud. Nouja, oud, ik ben eigenlijk nog best jong haha! Ik heb best veel hobby’s bijv gitaar spelen, street dance, bloggen. 

Vertel eens iets over jouw blog, waar blog je over?
Ik blog op de website: The Beauty Blondie! Ik schrijf hier op dagelijks. En ik schrijf eigenlijk over van alles. Fotografie, fashion, beauty, lifestijl, af en toe koken. Ik schrijf eigenlijk over van alles!

Welke manieren gebruik jij zoal om bezoekers naar je websites te krijgen?
Hum.. Ik denk vooral andere blogs veel lezen en regelmatig reacties plaatsen. En sociaal media helpt ook een hele hoop!

Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Van alles! Naar school gaan, internet, vrienden, gewoon alles om me heen!

Wat is jouw persoonlijke “gouden blogtip?”
Ik heb niet echt een gouden blogtip.. Humm.. Ik denk regelmatig bloggen en op vaste tijden. Dat hielp voor mij wel heel erg! 

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Ik heb eigenlijk niet echt een rede. Mijn/onze eerste blog was samen met een vriendin van me! En dat heb ik nog niet eens een half jaar vol gehouden haha! Nouja mijn vriendin deed er niks meer aan. En ik vond het ook helemaal niet leuk om zelf te bloggen. Daarom ben ik toen ook gestopt. Uit eindelijk ben ik toch zelf een blog gestart dat was toen natiza.wordpress.nl en daarna bynatiza enzv enzv ik heb echt zo ontzettend veel blog namen gehad haha! Maar ik heb ondertussen wel al meer dan 1,5 jaar de zelfde blog! Want ik vind de naam ’thebeautyblondie’ toch een hele leuke naam.

Hoe lang blog jij al?
Huuh.. Ik denk 3 jaar? Ook met kleine tussen stoppen

Hoe vaak blog jij?
Ik blog elke dag! Er is geen dag voor bij gegaan wanneer ik niet aan mijn blog gewerkt heb. Ook al is het de mail doen, of artikels schrijven, fotograferen. Alles heeft met mijn blog te maken.

Heb jij vaste tijden waarop jij je blogs schrijft?
Jupp! Elke dag om 7 uur staat er een gloed nieuw artikel online

Heb jij altijd een thema of idee waarover je wilt bloggen?
Ik noem me zelf eigenlijk ´een van alles blogger´ omdat ik blog over alles wat ik leuk vind. En dat is echt een hele hoop geloof me maar! Haha

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Niet zo heel erg belangrijk. Natuurlijk wel een beetje want het blijft je wel motiveren. Maar anders niet want ik vind bloggen onwijs leuk en ik doe t ook een heel stuk voor me zelf. Ook omdat ik problemen heb met de Nederlandse taal. Maar ik vind wel leuk om dingen te delen met mensen

Zijn er onderwerpen waarover je wilt schrijven maar het nog niet durft/wil/kan?
Ik denk echt persoonlijke dingen. Want dat vind ik toch moeilijk om over te schrijven. Vooral omdat het meestal grote lappen tekst zijn. En ik ben bang dat ik super veel comments krijg van ´er staan super veel spellings fouten in´ of ´ik ben afgehaakt omdat het niet fijn lezen is´ ik doe me best om zo goed mogelijk Nederlands te schrijven. 

Wat vind je van de reacties van lezers op jouw blog?
Leuk! Ik krijg vaak wel lieve reacties op mijn artikelen. En dat motiveert me ook echt om door te blijven bloggen.

Welk soort blogs lees je zelf het liefst, en waarom?
Ik lees altijd Noorse blogs! Omdat ik die het leukste vind. Ook omdat ze veel doen met fotografie. En ik hou echt ontzettend veel van fotografie! 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “5) In de *spotlight*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge