Zomer, dus nieuwe schoenen

image_pdfimage_print

De laatste tijd komt steeds vaker de zon door, net een hittegolf overleefd. De meest mooie kleurtjes liggen weer in de winkel, het is zomer. In de zomer kleed je graag in de vrolijkste kleurtjes en lekkere luchtige kleding. Ik heb me zelfs na 15 jaar gewaagd aan een korte broek te kopen en buiten te gaan dragen. Ja ik ben daar echt een muts in, zo onzeker. Maar met die hittegolf was het wel welkom zo,n korte broek.

Ook horen daar zomerse schoenen bij, daar heb ik wel een paar van thuis. Maar vind ze niet heel erg lekker zitten. Dus het bericht van Vouchercloud kwam als geroepen. Ik mocht iets leuks uitzoeken op te reviewen. Ik ben gelijk bij de schoenen gaan kijken, terwijl ik eigenlijk nog nooit online schoenen heb besteld. Wil ze graag altijd even passen in de winkel. Toch besloot ik het dit keer wel te proberen. Dus ik ben op zoek gegaan voor gave zomerse schoenen. Ik kwam al snel uit bij sportschoenen. De meest gave schoenen in de meest vrolijke kleurtjes kwam ik tegen. Dus dat werd nog een hele moeilijke keuze. Maar elke schoen die ik echt helemaal geweldig vond, waren in mijn maat uitverkocht. Dus keer op keer baalde ik. Tot ik deze Nike schoenen in de kleur paars tegen kwam. Ik ben echt gek op de kleur paars, dus deze moesten het worden. Dan nog hopen dat deze wel in mijn maat waren. Ik selecteer mijn maat, joeppie deze zijn wel op voorraad in mijn maat.

Ik zei tegen mezelf “Niet meer verder kijken” Deze moeten het gewoon worden. Ik bericht ze terug wat ik graag wil ontvangen en ongeveer een week later werden ze bezorgd. Nu aar hopen of ze echt passen en of ze ook lekker zitten. Ja ze pasten, maar erg lekker vond ik ze nog niet zitten. Ik weet het even inlopen maar daar kreeg ik pijn in me hielen van. Teleurgesteld als ik was dacht ik ze niet vaak meer aan te doen. Toch de keer erop trek ik ze aan, tot mijn verbazing zaten ze nu wel lekker en kreeg ik geen pijn.

Ik ben dus blij met mijn nieuwe Nike schoenen.

DSC_0033

DSC_0034

DSC_0035

DSC_0036

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Zomer, dus nieuwe schoenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge