7) In de *spotlight*

image_pdfimage_print

[social_share]
baneerrr gemaaktttttttttt nieuw
Vandaag weer een leuke meid in de spotlight Daniëlle, zij blogt op Madebydanielle. Wil jij net als Daniëlle in de spotlight staan stuur me dan een mail naar blog@day-dreamer.nl

Wil jij je even voorstellen?
Ik ben Daniëlle, ik ben 14 jaar (bijna 15). Mijn hobby’s zijn bloggen, creatief bezig zijn, lezen schaatsen, skeeleren en nog veel meer, ik heb écht veel hobby’s!

Vertel eens iets over jouw blog, waar blog je over?
Mijn blog is http://madebydanielle.blogspot.nl/ daar blog ik over beauty, fashion, lifestyle, personal, DIY’s en nog veel meer. Eigenlijk van alles wat ik leuk vind!

Welke manieren gebruik jij zoal om bezoekers naar je websites te krijgen?
Ik laat reacties op andere blogs achter, niet spam, maar meestal kun je je link achter laten en als mensen dan op je naam klikken, komen ze op je site. Ook laat ik mijn link achter bij Spam je blog. Verder blog ik gewoon lekker, en ook heb ik bijvoorbeeld (zo als nu) een win actie op mijn blog.

Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Ik lees veel blogs daar krijg ik leuke ideeën van! Ik blog nu ruim twee maanden maar ik heb nog nooit gehad dat ik écht inspiratieloos was.

Wat is jouw persoonlijke “gouden blogtip?”
Gewoon lekker jezelf zijn en bloggen over dat wat je leuk vind! Het is ook handig om er op te letten wat voor soort blogposts veel bekeken worden, dan weet je wat je volgers leuk vinden.

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Ik schrijf altijd al graag, ik volgden een aantal blogs en toen leek het mij ook wel heel leuk om zelf ook een blog te hebben!

Hoe lang blog jij al?
Op mijn blog http://madebydanielle.blogspot.nl/ blog ik nu ruim twee maanden (op 25 augustus kwam de eerste blogpost online). Ik heb daarvoor een paar maanden in een blog collab geblogt, daar ben ik mee gestopt omdat ik niet meer zoveel tijd had. Ik miste het bloggen toch wel, en ben dus een eigen blog begonnen.

Hoe vaak blog jij?
Om de dag komt er een artikel online om 7 uur.

Heb jij vaste tijden waarop jij je blogs schrijft?
Nee, ik blog als ik tijd heb, dat is meestal ’s avonds en in het weekend!

Heb jij altijd een thema of idee waarover je wilt bloggen of komt dat pas als je er voor gaat zitten?
Meestal wel. Vaak bedenk ik eerst waar ik over wil gaan schrijven, en daarna ga ik achter de computer zitten om het artikel te schrijven.

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Ik vind het heel leuk om mijn pageviews te zien, het maakt mij steeds weer blij als ik zie dat er weer meer mensen op mijn blog zijn geweest!

Zijn er onderwerpen waarover je wilt schrijven maar het nog niet durft/wil/kan?
Ik maak geen filmpjes, dat vind ik wel eng. Verder weet ik het eigenlijk niet, ik blog meestal wel over dat waar ik graag over wil bloggen.

Wat vind je van de reacties van lezers op jouw blog?
Super leuk, het motiveert mij echt! Ik vind reacties heel erg leuk, ik word er steeds weer blij van!

Welk soort blogs lees je zelf het liefst, en waarom?
Ik volg heel veel verschillende blogs eigenlijk echt een favoriet heb ik niet. Qua artikelen vind ik DIY’s en lekkere recepten die toch makkelijk zijn wel heel leuk!

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “7) In de *spotlight*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge