Vakantie

image_pdfimage_print

[social_share]
Zowat een half jaar geleden boekte we een midweek vakantie Centerparcs “De Eemhof” En vorige week was het dan eindelijk zover. Heerlijk wat konden we die paar rustige dagen gebruiken zeg. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar einde van de eerste dag kregen we toch nog een heerlijk zonnetje te zien.

De eerste dag was snel om, want we mochten pas om 15:00 het huisje in. Voordat we het huisje in konden zijn we even bij de snackbar een broodje gaan eten. Ja we hebben deze week niet echt gezond gegeten, eigenlijk gewoon echt niet. Toen zijn we onze spullen gaan weg brengen in het huisje, en even lekker op adem komen daar. Daarna moesten er toch wat boodschappen gedaan worden, want anders kregen we niks te eten. Deze avond is de enige avond dat ik zelf iets te eten heb klaar gemaakt, en ook nog super makkelijk. Alleen een stukje vlees gebakken met wat stokbrood en salade gegeten.

vakantie1
Dinsdag was het echt vreselijk weer, eigenlijk wilde we deze dag een wandeling over het park maken en foto,s maken. Maar vanaf 12:00 was er alleen maar regen, regen en nog meer regen te zien. Dus we waren een beetje opgesloten in het huisje, maar wat is het dan een luxe als je lekker via Wifi hotspots op het internet kan, lekker kan genieten van een heerlijk bad of de sauna in Het huisje. En nog meer luxe, s,morgens kregen we heerlijke broodjes aan de deur gebracht. Die we lekker elke ochtend aten met heerlijk beleg die we in de winkel kochten.

Onze 2e avond gingen we heerlijk uiteten, ik nam onbeperkt spareribs eten. En bij het menu zat gelijk de soep vooraf bij en ijs naar keuze als toetje. Wat hebben we beide genoten.
vakantie2
Woensdag hebben we dan toch die wandeling kunnen maken die we wilde doen. En hebben toen lekker wat foto,s geschoten in de haven en op de kinderboerderij van het park. De foto,s houden jullie nog te goed. Wat ook zo leuk was aan het huisje dat er een stel eenden waren waar we enorm om hebben gelachen, elke dag weer. Ze kwamen gewoon aan de deur kloppen om eten, zo brutaal. En als je ze dan uit de hand aan het voeren was stonden ze al bijna binnen. Daar zijn dan ook leuke foto,s van gemaakt. En een super leuk filmpje.

Voor deze avond hebben we een gourmet pakket besteld, alles inclusief. Gourmet set, heerlijke schaal vlees, salade,s, groentes, sausjes, stokbrood, kruidenboter, toetjes en een doos bonbons. Erg veel allemaal en super lekker. Dit doen we eigenlijk altijd als we naar dit park gaan, want het is zo geslaagd zo,n avondje met heerlijk eten.

vakantie3
Donderdag de laatste dag, want vrijdag moesten we al weer vroeg uit het huisje. We wilde nog gaan zwemmen maar daar zijn we eigenlijk niet meer aan toe gekomen. Niet zoveel energie voor, dus nog lekker genoten van de sauna en het bad. Natuurlijk zijn de eenden weer even op bezoek geweest. Wat ook lekker is om gewoon elke ochtend heerlijk onder de douche te stappen, dat doe ik thuis namelijk zeker niet.

Ook deze avond zijn we nog uiteten geweest, ze hebben een restaurant met een lopend buffet. Dus lekker eten wat je zelf wilt. Ohhh wat was dit lekker zeg, en zo moeilijk om keuzes te maken. Dus conclusie veel te veel gegeten. Nou ja een weekje “slecht” eten kan ook geen kwaad. Zeker niet als je al zoveel afgevallen bent, mag je best wel eens uit de band schieten en super genieten.

vakantie4
Vrijdag op tijd uit bed, ik had de dag ervoor al de meeste spullen ingepakt. Dus hoefde nu niet veel meer te doen. Eerst maar eens even lekker een broodje eten, helaas was Bert niet helemaal lekker. Geen goede timing als je naar huis moet rijden. Was erg misselijk de hele ochtend. Nog even allebei onder de douche, daarna nog wat opruimen en de laatste spullen inpakken. Op hoop van zegen zijn we naar huis gegaan, ondanks Bert echt niet lekker was. En al had overgegeven. Op zulke momenten baal ik dan dat ik geen rijbewijs heb. Onderweg is hij even gestopt, omdat het niet goed ging. Later nog een keertje om te gaan plassen ergens. Maar we zijn veilig thuis gekomen. Gelukkig maar.

vakantie5

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge