All hail King Julien

image_pdfimage_print

King-Julien-Art

Een dagje uit naar Amsterdam Artis. Ik kreeg flessenpost van Netflix, een gave uitnodiging voor mij en Daan*. Daar werd ik wel een beetje verdrietig van, want zo,n dagje weg met je kleine mannetje is natuurlijk geweldig. Toch wilde ik erheen. En dat is dan ook gebeurd samen met een vriendin ben ik op pad gegaan. In gedachten namen we Daan* mee. De flessenpost had ik dan ook echt bij mijn kleine jongen gebracht. En wij gingen gewoon genieten van deze kinderpremière .

All hail King Julien is een nieuwe serie die vanaf 19 december te zien is op Netflix, wij kregen alvast een voorproefje ervan. We verzamelden ons in de dierentuin Artis, bij aanmelding kregen we een tas met wat leuke goodies. Speciaal kind gericht natuurlijk.  Bekende gezichten zag ik, sommige die ik al eerder had ontmoet. En sommige die ik herkende via hun blog. Erg leuk ze allemaal even te zien. Als eerste kregen we een rondleiding van een uur in de dierentuin. Wat leuk zeg, was nog nooit in deze dierentuin geweest. Een uurtje is kort, maar kregen een rondleiding bij de dieren die voorkomen in Madagascar. Waarom… Nou King Julien is een karakter uit de film  Madagascar, die nu dus zijn eigen serie heeft. Was leuk dat we echt een rondleiding kregen, want er werd van alles verteld over de dieren. Even heb ik een moeilijk momentje gehad, want het is best confronterend al die kindjes. De gedachten dat Daan* hierbij had moeten zijn deed me veel verdriet. Maar genieten deed ik zeker van deze dag.
DSC_0021

DSC_0031

DSC_0044

DSC_0049

DSC_0056

DSC_0058

Na de rondleiding naar binnen, lekkere hapjes en drankjes stonden voor ons klaar. De kinderen konden kiezen tussen 2 leuke workshops, dansen of  djembé spelen. Ben bij het oefenen van het dansen gaan kijken, en ja filmen. Mijn vriendin deed gezellig met de kinderen mee. Daarna nog even kletsen met wat andere mama.s. Toen was het tijd om te kijken naar de optredens van de kids. Wat was dat leuk om naar te kijken, werd er helemaal vrolijk van.

Premiere-All-Hail-King-JulienAls laatste stond er op het programma natuurlijk de eerste aflevering kijken van All hail King Julien. Heb me goed vermaakt met de serie. Daarna was het echt tijd om weer naar huis te gaan. Wat was het een gezellige dag geweest. Wel eentje met een lach en een traan. Had het niet willen missen, dus dankbaar dat ik hier bij mocht zijn.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge