Een kaarsje voor onze vlinderkindjes

image_pdfimage_print

De grote vijver in het Noorderplantsoen in Groningen, vol met drijvende lichtjes. Een gelegenheid om kinderen die gemist worden, te herdenken.

Wij waren er bij, ik en mijn man. Vrienden van ons waren er om ons te steunen zo lief. Er waren vele mensen op af gekomen. Wat een mooi gezicht al die bootjes in het water. Ik schreef wat moois op het bootje speciaal voor onze Daan. Maar heb ook aan alle andere kindjes die gemist worden gedacht. Om me heen hoorde ik mensen die het koud hadden. Ik had nergens last van, ja van pijn in me hart. Heel veel pijn in me hart, daar was de kou niets bij. Er werd gezongen, een liedje in het speciaal. Deze werd geschreven speciaal voor wereldlichtjesdag.

Verder maakte ik nog foto,s van al die mooie lichtjes in de vijver.

Dit was een bijzondere ervaring, heb zelfs nog een traantje weg gepinkt. Zo mooi en zo pijnlijk deze herdenking.

wereldlichtjesdag 1

wereldlichtjesdag 2

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. henriette schreef:

  Heel mooi jammer dat ik zo ver.weg.woon

 2. wat mooi en ontroerend zeg <3
  Sandy ~ Passion 2 Create onlangs geplaatst…Postvak In: swaps en snail mailsMy Profile

 3. Margriet Buiten schreef:

  Wij waren gewoon thuis, hier in de búurt is helaas geen evenement of ik was er niet van op de hoogte. Maar er brandden veel waxinelichtjes en twee gewone kaarsen voor onze kindjes. Het blijft zo byzonder dat er als kettingreactie 24 uur lang over heel de wereld op de lokale tijd zeven uur kaarsen worden aangestoken… We dachten ook aan Daan…
  Ik wens je opnieuw heel veel sterkte. Het gemis zal er altijd zijn… Dikke knuffel voor jou!

 4. Anneleen schreef:

  Wauw lijkt me een heel bijzonder moment… Ik weet zeker dat Daan jullie aanwezigheid en warmte heeft gevoeld!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?