Beats by dr dre

image_pdfimage_print

[social_share]

Een tijdje terug schreef ik hier dat ik een koptelefoon kocht. Jawel een echte Beats by dr dre kocht ik. Niet echt een goedkope aankoop, maar blij ben ik er zeker wel mee. Ik kreeg mijn vakantiegeld en rende zowat gelijk naar de Mediamarkt… Ik had me zinnen gezet op de goedkoopste variant en het liefst in het roze. Ik liet me daar helpen want je kon namelijk luisteren hoe ze klinken maar hij deed het niet. Bleek dat gewoon de batterijen op waren. Ook heb ik nog een duurdere variant geprobeerd maar die vond ik echt te zwaar op mijn koppie, en ja ook te duur. En moet eerlijk zeggen hoorde geen verschil. Er was wel een verschil en dat is dat de goedkoopste variant geen ruisonderdrukking heeft, maar dat stoort me totaal niet.

Ik was er dus eigenlijk heel snel uit deze werd het, de Solo HD. Maar niet in het roze die hadden ze niet, ik koos een groene vond de andere kleurtjes ook allemaal erg mooi.

Nu luister ik met heel veel plezier overal muziek met mijn mooie Beats.
DSC_0009 (800 x 600)

DSC_0010 (800 x 600)

DSC_0015 (800 x 600)

DSC_0016 (800 x 600)

 

Luister jij graag naar muziek? En gebruik je dan een koptelefoon of oortjes?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Beats by dr dre

  1. Oeh wat een gaaf kleurtje. Zelf luister ik al 2 jaar met veel plezier met me sennheiser oordopjes, heerlijke bass zit er in.

    1. Ja na een tijdje krijg ik wel last van me oren, dat is helaas wel een nadeel. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. En dacht dat het aan mij lag maar jij hebt daar dus ook last van. Hoop dat ik er gewoon aan ga wennen.

  2. Gaaf hoor! Ik luister nooit met koptelefoon, wij hebben een mediacenter met surround systeem dus de buren kunnen regelmatig meegenieten 😉

    1. Thuis gebruik ik ook geen koptelefoon hoor, ik heb altijd mijn ipod bij me als ik weg ga. Thuis luister ik niet vaak muziek en als ik dat wel doe hoeft dat niet met koptelefoon.

  3. Mooie Koptelefoon. Wat ik zo grappig vind aan deze tijd is. Alles moet steeds groter zie je nu met de mobiele telefoons ook. Paar jaar terug moest alles steeds kleiner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge