Blog uit de lucht geweest

image_pdfimage_print

We zijn weer helemaal terug.

Mijn blog werd geblokkeerd, omdat ons account misbruikt werd om bulk-e-mail (SPAM) te verzenden. Dit is dus de reden waarom mijn blog volledig plat lag en de afgelopen tijd niet bereikbaar was. Er is door mijn partner hard gewerkt om dit op te lossen en alles eerst verwijderd, daarna weer alles opnieuw terug gezet.

Dankbaar dat we weer online zijn.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Welkom terug! Ik heb hetzelfde meegemaakt en echt je schrikt je rot he? Fijn dat je partner je zo goed heeft kunnen helpen <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?