Take a look at my life *week 8&9*

image_pdfimage_print

De afgelopen twee weken heb ik eigenlijk amper foto,s gemaakt. Maar heb toch ook wel leuke dingen gedaan. Niet alleen maar leuke dingen gedaan, want ben ook in de tussentijd even flink ziek geweest. Dat was echt wel even minder. Maar gelukkig is de buikgriep nu over, helaas heb ik nu ook wel weer erge buikpijn maar dat heeft een andere reden…

Dagje weg

De huishoudbeurs en de negenmaandenbeurs is weer voorbij, maar zoals elk jaar ben ik er weer geweest met mijn vriendin. Dit is echt onze traditie elk jaar weer. We zijn eerst even over de negenmaandenbeurs geweest, en heb daar iets heel leuks gekocht. Eigenlijk zijn we als laatste daar nog terug gegaan, om hem te kopen. Want wilde er niet de hele dag mee rondlopen. Maar heb een hele leuke houten trein gekocht voor Max. Deze krijgt hij op zijn verjaardag. Verder hebben we dus de hele dag rondgehangen op de huishoudbeurs, en het was weer echt een geslaagde dag. Helaas had ik al de hele dag pijn in mijn buik, dus vond ik het ook niet erg dat we de foodhal niet in geweest zijn. Normaal doen we dit altijd, lekker van alles proeven en mee nemen. Dit keer dus niet. Wilde ook graag dit keer andere leuke dingen kopen voor mijzelf, en geen eten. Dat is dan ook goed gelukt. Want heb een setje ecoline brushpennen gekocht, waar ik er al veel van heb. En ook kocht ik fineliners in verschillende kleuren en in het zwart van Micron.

Het werd dit keer wel heel laat toen we weg gingen, en kwam erachter dat ik dan de laatste trein zou hebben van Groningen naar Winsum, met zeven minuten overstap tijd. Daar kneep ik hem wel even, stel dat ik hem zou missen. Gelukkig bleef mijn man nog even op om te weten of ik hem had gehaald. En gelukkig lukte dat ook. Was dan ook pas om 1.00 thuis.

Ziek

Toen ik dus thuis was van de beurs gelijk naar bed, een uur later werd ik wakker en was ik flink ziek. Vanaf dat moment de hele nacht naar de wc gerent, dus ben ik maar op de bank gaan liggen. Ik was al zo moe van die dag en dan een hele nacht niet slapen, dat hakte er wel in. Gelukkig hoefde ik s,morgens niet voor Max te zorgen want die was bij opa en oma logeren. En in de middag heeft mijn man het meeste van mij overgenomen zodat ik rustig aan kon doen. Zo ben ik dus een paar dagen ziek geweest, blij dat ik weer opgeknapt was.

Tot ik van de week naar het ziekenhuis moest op controle voor mijn spiraaltje die ik zes weken geleden liet plaatsen. Nou dat liep even anders dan gehoopt, hij zat niet goed en dus moest hij eruit. En gelijk maar een nieuwe erin, maar dit keer deed het zoveel pijn dat ik daar echt zat te huilen. Daarna me ook niet zo lekker voelde. De assistent was erg lief voor me, mocht niet zomaar gaan van haar. Altijd fijn ook als ze je al zolang kennen vanwege controles in de zwangerschap. Maar nu heb ik dus best wel veel buikpijn en dat kan wel even aanhouden. Afwachten tot het dus over gaat.

En dit is dan de enige foto die ik maakte voor mijn weekoverzicht. Max die zich overal aan op trekt, hier durfde hij niet meer los te laten. Maar zo leuk hoe snel hij van alles leert. Het wordt een grote jongen, benieuwd wanneer hij zelf gaat staan.

Voor de bloggers onder ons… Hoe vullen jullie de weekoverzicht als je weinig foto,s hebt gemaakt?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life *week 8&9*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge