Take a look at my life 39

image_pdfimage_print

Weer eens een week vol met foto,s, ja ik kan het nog wel aan denken om foto,s te maken over de dag… Lees maar weer even gezellig mee hoe mijn week is geweest.

Maandag

IMG_20150926_165542Ik ging film kijken via Netflix, maar nog geen 10 minuten later kwam ik erachter dat ik de film al eens had gezien. Deze wilde ik niet nog eens kijken. Dus heb ik maar een serie opgezet.

Dinsdag

IMG_20150929_093603Ik kreeg maandag deze sleutel van Annelies van Ohanahome. Nou kan ik mezelf binnen laten wanneer ik wil. Heerlijk gevoel zo vertrouwd te worden dat je gewoon de sleutel van haar huis krijgt. Wordt nu ook standaard elke maandag en dinsdag verwacht om plannen op papier te zetten voor Ohanahome. Daarnaast komen de meest leuke en mooie gesprekken naar boven. Ik wordt hier zo blij van, een vriendin die mij helemaal verstaat en ik haar natuurlijk ook. En dat ik dan mag samenwerken met haar is waanzinnig mooi.

Woensdag

IMG_20150930_111620Aan het werk op de kinderboerderij. Ik merk dat ik hier steeds meer met tegenzin heen ga, maar ik maak het beste ervan. Er zit totaal geen uitdaging in het werk, terwijl ik nu beter weet waar mijn hart ligt. Toch was het heerlijk om in het zonnetje bezig te zijn dat dan weer wel.IMG_20150930_125253Vandaag maakte ik lekker gehaktballen voor bij de stamppot in de avond, en alle overige ballen gingen de vriezer in voor de volgende keer.

Donderdag

IMG_20151001_093609Goede morgen op deze mooie ochtend, ik wordt altijd weer blij als ik ons uitzicht bewonder vanuit huis.IMG_20151001_093932Eerst maar eens een ontbijtje nemen…

 

IMG_20151001_112904Muziek aan Check, lui op de bank liggen Check. Wachtend op mijn bezoek. Het is raar al 3 maanden lang kom ik elke week over de vloer bij Annelies, vandaag kwam ze voor het eerst bij mij binnen. Of liever gezegd ze wilde graag in het zonnetje zitten op het balkon…IMG_20151001_143057Toen ze weg was ben ik toch weer terug het balkon op gegaan, wat ik normaal nooit doe. Maar het was echt zo heerlijk weer. Muziek weer aan en genieten van het uitzicht het zonnetje de muziek en deze fijne dag.IMG_20151001_200416S,avonds gebeurde er iets waardoor ik even niet mezelf was en daardoor niet thuis wilde zijn. Ik wilde gaan sporten, maar eigenlijk was ik te overstuur daarvoor. Ik ben naar Ohanahome gegaan en uiteindelijk een heerlijke avond gehad. Door middel van een gesprek rustig geworden, daarna kwamen de echt mooie gesprekken naar boven. We hebben samen de tuin omgetoverd als sprookje overal kaarsjes aangezet. En vuurtje gemaakt zodat we lekker warm in de tuin konden zitten. We hebben veel gelachen, zo,n fijne avond dat ik wel de hele nacht daar met haar kon blijven zitten. Maar ik ben toch naar huis gegaan, en in de nacht naast me mannetje in bed gekropen.

Vrijdag

IMG_20151002_125634In de ochtend ging ik naar de yoga, het was een zwaar lesje voor me aangezien ik de hele tijd maar misselijk was. Dit heb ik al een tijdje, en nee ik ben niet zwanger. Ik zit in een proces dat mijn lichaam zich aan het opruimen is. Ben zelfs voor het eerst even de les uitgelopen omdat het echt niet goed ging. Daarna voorzichtig toch weer even iets gedaan. En heerlijk met de ontspanning nog mee gedaan. Thuis snel even wat eten klaar maken, wat groente bij elkaar geraapt en in de wok gedaan. Klein beetje woksaus en eten maar.

Zaterdag

IMG_20151003_191101Het weekend staat hier echt voor rust, soms doen we nog wel wat maar vaak gewoon lekker niets zoals vandaag dus. Wel zijn we in de avond uit eten geweest.

Zondag

Rust dag nummer 2. Veel online bezig geweest, voor me blog maar ook blogs gelezen. Ook ben ik lekker onder de douch geweest. En gezorgd voor een heerlijke koude rijst salade voor de komende week als lunch gerecht voor mijzelf.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge