Online spaarprogramma,s

image_pdfimage_print

[social_share]

Je kent het vast wel, betaald mails lezen. Er zijn tegenwoordig zoveel sites waar je kan aanmelden om tegen betaling reclame mails voor hun te bekijken. Ik heb me al bij vele aangemeld, al jaren lang doe ik hieraan. Jij ook?

Ga vandaag een aantal van deze online spaarprogramma,s op een rijtje zetten, misschien hebben jullie er iets aan. Want wie wil er nou niet een klein beetje bijverdienen. Nee erg snel gaat het niet, maar des te meer je van deze mails binnen krijgt hoe sneller de bedragen omhoog zullen gaan en je een uitbetaling kan aanvragen.

234x60

h234x60

Snel geld verdienen via internet

 

234

Verdien jij ook een klein zakcentje bij door zulke site,s?

Heb jij zelf ook nog een aantal tips voor zulke site,s? Meld het in je comment…

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Online spaarprogramma,s

  1. Ik heb er een tijdje naar gekeken maar ben altijd bang dat ik er veel troep mee binnen haal. Mag ik zo onbeschoft zijn om te vragen wat je er zoal mee verdiend? Een extra zakcentje is nooit verkeerd natuurlijk hihi 🙂

    1. Je verdiend een paar cent per gelezen mail, en je kan je uit laten betalen bij 15 euro sommige al bij 12,50. Omdat ik al van vele lid ben heb ik ook al best redelijk veel uitbetalingen gehad. Het is maar net hoeveel mails je opent, en je hoeft niet bang te zijn om troep binnen te halen het is puur reclame.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge