De boekenkast: Het sprookje van de dood

image_pdfimage_print

Zo bijzonder het boek “het sprookje van de dood” en ben dan ook heel benieuwd naar de film. Dit boek heeft me nog dichterbij Daan gebracht en beseft dat hij “thuis” is in een wereld waar wij allemaal vandaan komen. Waar geen pijn en geen verdriet is.

Deze tekst schreef ik op mijn Facebook, terwijl ik dit postte bedacht ik mij ineens dat ik nooit over dit boekje heb geschreven op mijn blog. En dat het nu weleens tijd werd om hierover te vertellen. Het boek “Het sprookje van de dood” heb ik al een tijdje in mijn bezit en heeft me zoveel gebracht. Ik weet dat Daan daar in die andere wereld het goed heeft, dat hij wilt dat ik hier blijf genieten. Natuurlijk niet zonder hem te vergeten, maar hij laat het me in alles weten dat het goed is. Hij was hier met een reden, en helaas was het van korte duur. Maar de reden veranderd mijn hele leven en dat is zoveel waard. Toen ik hoorde over dit boek, moest ik het gewoon kopen. Het trok me enorm aan, en begon te lezen. Maar heel voorzichtig, ik wilde hem niet in 1 keer uitlezen. Alleen dat was wel heel moeilijk, het is echt een boekje dat je in 1 ruk uit leest. Maar ik vond het zo zonde, dus ik deed het langzaamaan. Nu weet ik dat het geen probleem was geweest als ik hem gelijk uit had gelezen, want dit is een boekje die je gewoon vaker moet lezen. Dat je steeds weer nieuwe dingen ontdekt, en steeds meer van jezelf gaat leren.

Ik ben niet bang voor de dood, helemaal niet nu Daan daar is. Deze wereld trekt me al mijn hele leven, maar ik weet het pas een paar jaar echt wat ik altijd steeds maar voel. Er is iets wat terug naar “huis” wilt. Maar ook houd iets me tegen erheen te gaan. Want anders was ik nu niet meer hier op aarde geweest. Ik wil volledig gaan genieten hier op aarde, er alles uit halen wat er eruit te halen valt. En mijn doel op aarde te vervullen. Want iedereen die hier komt als zieltje in een lichaam heeft een doel, alleen weten we dat niet meer te herinneren. “Het sprookje van de dood” zorgt ervoor dat je gaat nadenken en gaat voelen waar je eigenlijk vandaan komt. Ik wist het al eerder wat mijn doel hier in het leven is, alleen eerst moet ik mijzelf nu helpen voor ik mijn doel kan gaan vervullen.

Ze zijn op dit moment bezig met de verfilming van het boek en ik kan niet wachten tot hij er is. Dit moet ik gewoon zien.

Ken jij het gevoel dat je ergens naar toe getrokken word? Misschien besef je het nog niet, maar ik weet zeker dat als je hiermee bezig zal zijn je meer en meer zal herinneren waar je vandaan komt en wat je hier op aarde doet.

Elk zieltje komt en gaat weer, dus niets om bang voor te zijn. Je kan namelijk er ook weer voor kiezen als zieltje om nog eens naar aarde te komen maar dan in een ander lichaam en andere rol.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “De boekenkast: Het sprookje van de dood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge