Take a look at my life *week 40*

image_pdfimage_print

Inmiddels weer vol op thuis aan het genieten van mijn gezin. Moet nog altijd wel wennen thuis en mis de mensen in het ziekenhuis wel. Het is namelijk raar na zes weken opname weer veel alleen te zijn. En dat mis ik dus het meeste mensen om mij heen. Dat is ook wel wat ik nodig heb, mis vooral gewoon een vriendin in de buurt. Hopelijk komt dat nog eens hier, dat zou wel erg leuk zijn. Maar goed ik geniet dus wel weer heel erg van mijn gezin en het thuis zijn. Nu hopelijk ook nog wat meer gaan slapen, dan red ik de zorg ook nog beter voor Max. Max die slaapt wel prima de nachten, dus dat is niet de reden van mijn slaapgebrek.Nog altijd proberen we Max banaan te laten eten, maar nog altijd heeft hij vrij weinig interesse erin. Iets anders proberen dan, maar waar begin je dan mee?We hadden even zin in iets lekker te eten, dus we gingen wat eten halen. Ik at heerlijk spareribs en mijn man had een mix grill schotel besteld.Ik maakte foto,s voor mijn blog voor Vingino, en ik vind hem zo lief deze foto. Dat ik hem nogmaals deel. Het is nog iets te groot de kleding, maar kan het toch wel hebben. Is ook voor de winter dus geen probleem iets te groot nu.Wat een weer, en ik moest heel veel lopen. Want s,morgens moest ik Max naar de opvang brengen. 20 minuten in de regen lopen, niet leuk. Toen moest ik door naar de dokter in de regen. En daarna nog terug naar huis. Gelukkig was het toen wel droog, maar ik niet meer. Later moest ik nog de stad in, dus weer een stuk naar het station lopen. Ik loop wat af sinds we hier wonen en een kleine hebben. Na mijn afspraak in de stad terug gelijk Max ophalen van de opvang. Terug naar huis lopen hoefde gelukkig niet meer, want mijn man kwam ons halen. Was namelijk echt wel gesloopt na deze dag.Max moet ergens zijn speelgoed in kwijt dus mijn man bestelde deze kist. Alleen hadden we hem groter verwacht. Maar hij is echt wel vet leuk. Wie weet in de toekomst een nog grotere kist erbij. Maar voor nu is dit prima.Van het weekend hebben we voor het eerst de openhaard aangezet, wel heel gezellig maar helaas voelde we geen warmte ervan. Maar zo leuk dat we dit nu thuis kunnen doen. Voorheen deden we dit altijd als we op vakantie waren op Center parcs. Nu dus ook thuis er van kunnen genieten.

Waar begonnen jullie mee om je kindje te voeren naast de fles?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Take a look at my life *week 40*

 1. Onze kinderen waren dol op peer! Dat ging er in als koek. En ook sinaasappel met een halve liga was favoriet. Max ziet er goed uit. Een koppie om op te eten. Fijn dat het beter met je gaat Debbie ook fijn dat Max het zo naar zijn zin heeft op HET 🙂 kinderdagverblijf. Jullie hebben mooie nieuwe kansen gekregen gelukkig. Is er in jouw woonplaats niet ergens een verzorgingstehuis waar je een paar uurtjes vrijwilligerswerk kunt doen? Al speel je maar een spelletje met de bewoners. Jij bent onder de mensen en zij hebben gezelschap. Wens je een fijne week.

 2. Hoi Debbie,

  Ik gaf Remco een fruithapje naast de fles of die groente potjes 4 maanden.
  En dat rustig opbouwen.
  Gaat dat goed dan kun je met overleg cb fles eraf halen.
  Maar dat legt het cb je wel uit.

  Heb hier nu een klein vreetzakje van 18mnd eet echt bijna alles en heel veel

 3. Ik begon met gepureerde wortel, gekookte gepureerde appel en ligakoek in sinaasappelsap toen ie 4mnd was. Hij nam dat toen niet, steeds uitspugen of hoofd draaien. Na advies ingewonnen te hebben ben ik toen n paar weken gestopt en weer begonnen en toen nam ie t wel. Steeds wat anders geprobeerd, ging prima. Houdt van zn warm eten en brood vind ie maar niks.
  Misschien helpt t bij jou ook om even te stoppen. Soms zijn ze er gewoon nog niet aan toe…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge