*Fotografie* Rode maan

image_pdfimage_print

[social_share]

Vorige week kreeg ik een berichtje van mijn lieve vriend die op zijn werk was, dat ik naar buiten moest kijken en foto,s moest maken van de maan. Ik pakte mijn camera en statief, zette de juiste lens erop en ging op het balkon staan. Maakte een paar plaatjes van deze mooie rode maan. Deze 2 foto,s waren de beste gelukt en laat ik jullie dus even zien.

DSC_0015frame

 

DSC_0018frame1

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

9 reacties

 1. Kelly (SugarblossomNL) schreef:

  Wowwwwwww!!!!!!! Zo ongelooflijk mooi zeg kan niks anders zeggen dan wowie de wow!

 2. Wendy schreef:

  Mooi hè. 🙂

 3. Karlijn schreef:

  Wat een mooie foto’s!

 4. Jennn schreef:

  Mooi!

 5. LNNK schreef:

  Wat mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?