Genieten van de zwangerschap

image_pdfimage_print

Er is veel gebeurd na de 20 weken echo, maar daar gaan we het vandaag niet over hebben. Ik wil zo graag even gewoon genieten van mijn zwangerschap en daar krijg ik nu toch echt de kans even voor.

Heb mijn kleintje van het weekend voor het eerst gevoeld, en nu merk ik dat de kleine steeds actiever wordt. Als mama gaat rusten of s,avonds gaat slapen gaat de kleine actief doen. De eerste keer moest ik zo lachen erom, had eerst niet door dat het de kleine was maar had wel een vermoede. Toen ik de volgende dag hetzelfde voelde wist ik het gewoon zeker. Wat is dit fijn om te voelen zeg. Lekker druk kindje is het.

En aangezien de 20 weken echo nogal anders liep dan we hoopte hebben we nooit een echo foto gekregen, dus heb ik van de week bij de verloskundige gevraagd of ze een plaatje wilde afdrukken voor me. Met alle liefde wilde ze dit voor me doen. Ze zei er wel bij dat de afdrukjes niet zo mooi worden als bij de 20 weken echo, maar alle kiekjes van de kleine uk zijn prachtig. Heb die uk ook zelf zien duimen staat ook op de foto, al is dat heel lastig te zien.
image-bb600b718c65cdd6622b4c5886fb265fb6654c51b8c3b328cfd9fcba1476d410-V

(voor alle mama,s) Wanneer voelde jij je kleintje voor het eerst?
Ik precies te zijn na 21 weken en 6 dagen

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

7 reacties

 1. Joyce schreef:

  Ik voelde Aron voor het eerst met 23 week 🙂

 2. Whitney schreef:

  De allereerste keer weet ik niet meer precies, dacht dat niet kon zo vroeg was ongeveer met 18 weken.
  Whitney onlangs geplaatst…Shopping spree: Bershka SaleMy Profile

 3. Nicole schreef:

  Wat een mooie plaatjes..
  Geloof dat ik haar rondom de 19 á 20 weken voelde.. Wist niet zeker of ze het was.. dus twijfelde enorm!
  Nicole onlangs geplaatst…SmilenotesMy Profile

 4. Gwen schreef:

  Fijn he, dat gevoel! Ik al heel erg vroeg, 14+2 uit mijn hoofd, maar kan ook 13+6 zijn geweest, heb het op papier staan, maar zit in mijn hoofd gestampt als ‘met 14 weken’ en toen ook al dagelijks, maar nog geen schopjes, meet plopjes. Met 17 weken werden het schopjes, met 18 weken voelde de papa Olivia ook. Ben me ervan bewust dat dat echt wel vroeg is, dus ben benieuwd of dat met een 2e kindje ook zo zou zijn. Wat een mooie echo’s zeg, echt wel scherp vind ik! Lekker genieten jij, gewoon samen met je kindje kroelen! Weten jullie al iets meer trouwens of nog steeds evenveel onzekerheid? Sorry, ben zo brutaal om dat te vragen, maar is voornl. omdat ik je zo dapper vindt en zo met je meeleef!
  Gwen onlangs geplaatst…StuithoofdjeMy Profile

 5. Roos schreef:

  Ik dacht met 16w al wel iets te voelen maar wist het niet zeker. Rond 18w luisterde de verloskundige met t apparaatje naar t hartje, en toen hoorde we hem wegdraaien en ik voelde dat toen ook! Vanaf toen herkende ik dus (met zekerheid) t gevoel.
  Roos onlangs geplaatst…Terror dreumesMy Profile

 6. Jess schreef:

  Ik heb met 14 weken iets gevoeld maar daarna een poos niet. Volgens mij voelde ik Sam pas weer met 18 weken. Ik weet het niet precies meer omdat ik in het begin heel erg twijfelde.
  Jess onlangs geplaatst…Instagram tagMy Profile

 7. Echt heerlijk dat je je kleintje gevoeld heb, het is echt speciaal!
  Mama van Jenthe (Kelly) onlangs geplaatst…Kinderkapstok in de gangMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?