Take a look at my life… week 5&6

image_pdfimage_print

Maandag 27 januari 2014
Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar het werk te gaan. Toen werd er gebeld door de tandarts of de afspraak vervroegd kon worden, en dat was dus nu mogelijk. Ik was wel wat zenuwachtig was al jaren niet meer geweest door een tandarts waar ik me niet op me gemak voelde. Was ook zo voorbij daar, en helaas moest ik een afspraak maken met de mond hyganist wat ik wel had verwacht.

Dinsdag 28 januari 2014
IMG_20140128_101143
Een lekker ontbijtje, met een gezond vruchtensapje.
We hadden deze dag de 20 weken echo waar ik al over heb verteld.

Woensdag 29 januari 2014
Naar het gemeentehuis geweest samen met mijn mannetje, best raar we gingen aangifte doen voor partnerschap. We willen dat alles goed op papier staat voor de kleine die op komst is. Datum gelijk gepland en die staat op 11 maart, dan mag ik me officieel Mevrouw Mulder noemen.
IMG_20140129_231402
In de avond kwam een vriendin van Bert langs en daar kregen we deze lieve knuffel van met een super lief kaartje erbij om ons te steunen in deze moeilijke tijd.

Donderdag 30 januari 2014
Jarig vandaag, wat een dubbel gevoel. Maar heb mezelf toch even laten verwennen bij de kapper. Weer een lekker kort koppie en een mooi kleurtje erin.
IMG_20140130_113254
Op me blog maakte ik bekend wat er allemaal gezien was op de 20 weken echo.

Vrijdag 31 januari 2014
IMG_20140131_202146
Dit mooie boek kreeg ik een dag na de echo, en wilde er even nog niks mee te maken hebben. Wel kwam ik erachter door mijn moeder te bellen dat het van mijn broer kwam die was daar toevallig ook. Vind het echt een super lief gebaar. Ben er nu in gaan lezen, en eigenlijk na 2 dagen al helemaal uitgelezen. Staan maar korte verhaaltjes in.

Zaterdag 01 februari 2014
Bezoek van mijn mams en haar man, moeilijke gesprekken gehad maar we hebben het ook erg gezellig gehad. Toch met trots de baby kamer en spullen laten zien, terwijl ik eerst niet de kamer in wilde. Me mams vond het echt allemaal zo mooi, dus was echt super trots.

IMG_20140201_183850
Toen ze weg waren stelde Bert voor om even naar Hornbach te gaan om een nieuwe douchekop te kopen, een lekker grote dus dat moet wel heerlijk douchen. Daar heb ik deze mooie foto gemaakt. Daarna zijn we nog even naar Saturn geweest, Bert wilde nu toch eens een nieuwe elektrische tandenborstel kopen. Was wel even lekker naar buiten, even het hoofd leeg maken.

Zondag 02 februari 2014
Een lekkere luie rustige dag er van gemaakt, we hebben al zo druk gehad de afgelopen dagen.

Maandag 03 februari 2014
Naar het werk, lekker even me eigen gang gegaan zoals ik eigenlijk altijd doe hihi.
Naar de mond hyganist geweest, jee wat heeft ze me pijn gedaan zeg, en ze is nog niet eens klaar moet nog terug komen omdat het teveel was om te doen in 1 afspraak.
IMG_20140203_172124
Pizza time, lekker genieten maar toch heb ik wel lekkerdere pizza gegeten.

Dinsdag 04 februari 2014
Een hele drukke dag vandaag, de hele middag samen met me ventje in het ziekenhuis gezeten. Ik kreeg weer een echo, toen een vruchtwater punctie en daarna een gesprek over het onderzoek en voor al onze vragen. Daarna moest ik nog naar de gewone controle om naar me buik te laten kijken en het hartje te horen. Nog even bloeddruk op meten en ja natuurlijk hij was te hoog, wat ik niet zo gek vond. Toch wilde ze even de arts erbij hebben om te overleggen, maar die zei al na alles mag het nu wel even te hoog zijn en moest een afspraak voor de week erna maken. Nog even beide bloed laten prikken voor het eventuele uitgebreide onderzoek als er vrijdag na de simpele onderzoek niks uitkomt.

Eindelijk konden we wat eten in het ziekenhuis was inmiddels 14:30 en toen naar huis. Zo moe waren we dat we op bed belanden en even geslapen hebben. Toen moest ik alweer voor het avond eten zorgen maar echt veel kreeg ik niet binnen. Daarna nog even naar me schoonouders geweest om te praten over dit alles. En nog even naar de supermarkt geweest.

Woensdag 05 februari 2014
De kracht ontbreekt me om naar het werk te gaan, en ook omdat ik veel krampen in me buik heb van de echo ben ik lekker thuis gebleven en de hele dag rust gehouden.
IMG_20140205_104008
Laat ontbeten, en daarna weer terug op bed want zolang ik op bed lig en niet teveel beweeg heb ik geen pijn. Dus veel tv gekeken, later nog even wat geslapen.

In de avond had ik een afspraak staan op de sportschool om even te kletsen, maar had al wel besloten niet te gaan sporten even niet verstandig met die pijn en moest me rustig houden als ik die pijn kreeg dus. Ik was eerst zo rustig over de hele situatie tot me mams belde en dus zat ik half te huilen in de bus. Maar gelukkig besloot mijn gesprek partner op de sportschool het gesprek ergens anders over te houden. Dat was eigenlijk best wel heel fijn, even niet denken aan die rot dingen.

IMG_20140205_201218
Toen hij les moest geven ben ik weer weg gegaan en heb even een rondje door de stad gelopen, alleen maar om me hoofd leeg te maken. Dat leverde ook nog even een mooi plaatje op.

Donderdag 06 februari 2014
In de ochtend moesten we in het ziekenhuis zijn voor een gesprek bij maatschappelijk werk, wat een nutteloos gesprek. En wat voelde ik me zeker niet op me gemak bij haar. Kon me verhaal niet kwijt en ze kon nog niks voor ons betekenen omdat we nog geen uitslag hebben van de punctie. Die middag ben ik zelf maar stappen gaan ondernemen om gesprekken op gang te brengen.

Toen ben ik maar even naar buiten gegaan om boodschappen te gaan doen en zo kon ik me hoofd weer een beetje proberen leeg te maken.

Vrijdag 07 februari 2014
Spannende lange dag… Wachten op een telefoontje van het ziekenhuis, ze zouden pas na 15:00 bellen en hopelijk een uitslag van de vruchtwater punctie. Helaas geen uitslag, ze konden nog niks zien. Vreselijk zeg die spanning en dan nog niks weten. Nu kan ik weer tot maandag wachten en in het ergste geval een nieuwe punctie laten doen.
IMG_20140207_172341
S,avonds lekker brood gegeten met kaas, gekookte ei en komkommer.

Zaterdag 08 februari 2014
De dag begonnen met boodschappen doen, helaas door de regen heen geweest. Thuis lekker visje gegeten met stokbrood en salade. Ondanks het slechte weer zijn we s,middags toen het droog werd de stad in gegaan en dat was echt even heel fijn. Even samen iets leuks doen in plaats van al die zorgen en gesprekken. Daarna was ik ook wel echt doodop…

Zondag 09 februari 2014
Vandaag mag ik dan eindelijk echt even een rust dagje houden, en dat is ook wel nodig. Me hele lichaam doet pijn, en het liefst wil ik slapen… maar dat kan natuurlijk niet de hele dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Take a look at my life… week 5&6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge