Glimlachmomentjes #10

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Nieuwe telefoon

Ik heb sinds kort een nieuwe mobiele telefoon. En ik ben er heel erg blij mee. Ik kon mijn abonnement verlengen dus waarom dan geen nieuwe telefoon. Het is een Samsung s7 edge geworden in de kleur goud. Dan moest ik natuurlijk ook een nieuw hoesje hebben voor mijn telefoon. Ik koos dit keer een hoesje met weer een foto van Daan, maar nu een levende Daan op de foto.
IMG_20160429_155658


Mirre

Ik ben lang aan het aanmodderen geweest om aan mijzelf te werken. Maatschappelijk werk, psychologen het heeft geen effect. Ik kan zoveel praten als ik wil maar daar kom ik niet meer tot mijn gevoel. De logische stap na Annelies bij Ohanahome was Mirre. Door Annelies ben ik daar in aanraking gekomen, en zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kom weer bij mijn gevoel. Ik huil weer, ik voel weer. Stom misschien dat ik het fijn vind te huilen en extreme pijn te voelen. Maar anders wordt het niet beter als ik ermee blijf rondlopen. Natuurlijk zal er altijd verdriet en pijn zijn. Maar ik wil ook gewoon weer gelukkig worden. En ik denk dat ik dat bij Mirre wel gevonden heb dat ze mij verder kunnen helpen.


Tot rust komen

Op dit moment zijn er maar weinig momenten dat ik helemaal tot rust kom. Mijn lichaam is aardig onrustig door de sessie bij Mirre en alles wat erom heen gebeurd. De nodige kopzorgen over het betalen van de behandeling. De verjaardag van Daan die inmiddels achter de rug is nu. Maar goed als er dan een moment is dat ik dan echt even tot rust kom kan ik zo genieten. Van de week had ik zo,n heerlijk kort momentje bij Ohanahome. Ik zat in de tuin in het zonnetje, ik had niet eens door dat Annelies thuis kwam zo fijn voelde het. Ik kwam speciaal daarheen na het sporten om even te bubbelen in haar bad. En dat heb ik dan ook gedaan. Lig je heerlijk in bad, gaat me telefoon af. Dat was wel even vervelend. Gelukkig zijn er ook momenten dat ik zo moe ben dat ik een hele middag gewoon slaap. Ja ik ben echt heel moe de laatste tijd.

Waar word jij blij van?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge