Take a look at my life 18

image_pdfimage_print

Een week van weinig foto,s. Maar genoeg afspraken gehad die niet zo interessant zijn voor hier. Na een week van het ziek zijn van mijn partner is hij weer volledig aan het werk. Het was wel nodig voor hem die week thuis. Maar nu is het weer goed dat hij aan het werk kon weer. Nog altijd ben ik aardig onrustig in mijn lichaam en ik ben zo moe. Juist in de nachten als ik tot rust kom is mijn lichaam juist onrustig waardoor ik slecht slaap. Overdag ben ik zo moe dat ik mijn ogen niet open kan houden en ik dan even ga slapen. Dat eventjes wordt dan vaak gewoon de hele middag. Niet zo handig als je s,nachts slecht slaap. Maar goed zo krijg ik gelukkig nog een beetje rust.

Dinsdag na het sporten besloot ik naar ohanahome te gaan. Ik had zo zin in rust dat ik wilde bubbelen in bad bij haar. Eerst even in het zonnetje genieten. Ik kwam daar zo tot rust even dat ik niet in de gaten had dat Annelies thuis kwam met haar dochter. Ze liet me dan ook gewoon met rust, dat is zo fijn als je elkaar begrijpt. Toen ben ik in bad gekropen, helaas ging mijn telefoon af waardoor ik van schrok. Na een tijdje in de voorkamer te hebben gelegen en me rust niet weten te vinden ben ik maar naar huis gegaan. Thuis viel ik wel in slaap.

Vrijdag was het weer tijd om naar de yoga toe te gaan. En heb weer een nieuwe yoga style mogen beoefenen. Dit was echt wel leuk weer, en een fijne les. Helaas kreeg ik steeds meer last van mijn voet. Waar ik al meer als een week last van heb weer. Deze pijn is overgebleven van mijn hernia en soms komt de pijn ineens terug. Maar dit keer wel heel lang en best wel heftig. Kan er soms amper op staan. Probeer het maar een beetje rust te geven nu.IMG_20160520_104128

IMG_20160520_134436Na de yoga les even op bed tv gaan kijken. Nieuwe serie begonnen met kijken. Alleen al snel kon ik mijn ogen niet open houden en ben ik in slaap gevallen voor een paar uurtjes.IMG_20160520_194535S,avonds relaxen op de bank met een kop thee. Gewoon lekker tv kijken en verder niks.IMG_20160520_211010Toch ben ik nog even onverwachts naar de winkel geweest. Even iets lekkers gehaald voor als mijn partner thuis zou zijn van zijn werk.

Zaterdag gingen we nog even naar Daan, eerst heb ik nieuwe laarzen gekocht voor op de kinderboerderij. Want die oude zijn helemaal kapot. Toen dus even bij Daan langs gegaan en daar hing deze leuke ster in de boom op de weg naar zijn plekje. Vast iemand verloren en dat iemand hem daar heeft opgehangen. Vond het zo leuk dat ik er gewoon een foto van moest maken.
IMG_20160521_141341 (1)Het weekend is hier altijd om lekker rustig aan te doen, zondag dus helemaal.

Is voor jullie zondag ook een rustdag?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge