Lekker chillen met die billen

image_pdfimage_print

Ken je dat, zo’n fijn plekje om je in te nestelen lekker binnen in huis. Ik doe dat het liefst lekker op de bank. En dan heerlijk een serie opzetten op Netflix. Of sinds kort pak ik ook graag mijn Ereader erbij om een fijn boek te lezen. Ik heb wel echt een favoriete plek op de bank, alleen wanneer mijn kind thuis is en wil chillen pikt hij dat lekkere plekje van mij in. Dan ligt hij daar lekker te chillen. Nou dat neem ik vaak voor lief, want hij is ook grotendeels lekker buiten te vinden om te spelen.

Ik wou dat we voor hem boven een iets grotere kamer hadden, zodat hij daar ook lekker kan spelen en kan chillen wanneer hij even alleen wilt zijn. Nou wil hij dus nooit boven spelen, en de te kleine ruimte speelt daar wel in mee. Zijn bed is dan ook de enige manier om echt te kunnen chillen in zijn eigen kamer. En daar maakt hij soms gebruik van.

Droom slaapkamer voor mijn kind

Als ik de droom slaapkamer voor mijn kind kon maken, had hij naast zijn bed en fijne bureau ook gewoon zijn kledingkast in zijn slaapkamer. Die staat nu in het kleine kamertje naast zijn slaapkamer. Dan had hij een fijne ruimte om lekker te spelen, zodat hij soms lekker met zijn vriendjes boven kan spelen. Het kan me namelijk voorstellen dat daar af en toe behoefde aan is om zich samen met zijn vriendjes terug te trekken. Of als hij even gewoon alleen wilt zijn dat hij een fijne ruimte heeft om te doen wat hij wilt.

Als ik denk aan dat hij straks gaat leren lezen, wat zou het dan een leuk gezicht zijn dat hij een chill plekje heeft om te zitten met een boekje om te lezen. Dan zie ik voor ogen een hoekje met een leuke zitzak, in de kleur die hij graag zou willen. Dat zou een groene of gele zijn, want dat zijn de lieveling kleuren van hem. Bijvoorbeeld deze leuke kinder zitzak Bumba. Maar aangezien hij inmiddels al 7 is zou ik eerder kiezen voor een andere. Want deze wordt aangeraden vanaf 2 tot 7 jaar. Dan zou hij er maar kort plezier van hebben. Dus ik keek even verder op de site en dan kom ik ook zitzakken tegen voor oudere kinderen en volwassenen. En ook in diezelfde mooie groen kleur. Je kan een kleur naar keuze kiezen, want ze hebben 12 soorten kleuren. Hoe leuk is dat.

Ik blijf maar even verder dromen, want helaas hebben wij niet de ruimte om de slaapkamer te geven die ik in mijn hoofd heb.

Zomers plekje

Toen las ik even verder, en wat leuk deze zitzakken kan je ook voor in de tuin gebruiken. De stof is waterafstotend, en is dubbel gestikt waardoor je hem dus idd buiten kan gebruiken. Leuk op de zomerse dagen, een heerlijk plekje in de zon. Met een lekker boekje in de hand, een drankje en lekker genieten op de zitzak. Wel moet je eraan denken dat je hem wel droog moet bewaren, zo gaan ze langer mee.

Voor nu hebben we alleen maar kinderspeelgoed in de tuin, naast een fijne tuintafel en stoelen. Ook daar ontbreekt voor nu de ruimte om een fijne lounge hoek te hebben. Gelukkig zit ik niet heel vaak in de tuin, omdat als het warm is dan ook echt te warm is om lang buiten te zitten voor mij. Maar voor de niet te warme dagen (denk aan 20/21 graden), zou het wel heel lekker zijn een plekje om heerlijk te relaxen.

Hoe zou jouw ideale relax hoekje worden als alles mogelijk was?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge