Leuke onderzetters ontwerpen

image_pdfimage_print

We hadden laats het verjaardag feest van Max en daar kregen we best een hoop bezoek voor. Dit zijn wij niet gewend zoveel mensen in huis te hebben. Maar wat was het gezellig. Max heeft genoten en wij als ouders ook heel erg genoten van deze dag. 

Kleine kinderhandjes

Het enige met een kind is best lastig als je de tafel vol zet met drankjes en hapjes dat je zo moet opletten dat hij niets van tafel haalt. Want hij kan inmiddels staan en haalt dan ook gewoon alles van tafel af. En hoe vaak we ook nee zeggen en hem er weg halen, tot nu toe begrijpt het het nog niet dat het niet mag. Ja natuurlijk gaat hij het leren, maar vond het wel eng zo op zijn verjaardag. Mijn ogen gingen steeds weer naar de tafel wanneer hij weer eens te dichtbij kwam.

Onderzetters voor glazen

Nu hebben we voor de tafel onderzetters voor de glazen, maar heb er maar geen meer bij gelegd omdat hij het leuk vind ze van de tafel te halen en ermee op de tafel te slaan. En aangezien ze van ijzer zijn maakt dat een hoop herrie en de tafel kan hij ermee beschadigen. De tafel is hier dagelijks vies omdat je het niet tegenhoud met kinderhandjes op een glazen tafel. Maar om overal ook kringen op de tafel te hebben van de glazen als er bezoek is, is dat helemaal niet zo fijn. Misschien stom maar ik kan me er best een beetje aan storen, al ben ik daar niet heel erg mee bezig geweest op die dag. Ik dacht er alleen daarna heel erg aan, want ik mocht voor een samenwerking bierviltjes laten maken. En deze hadden wel heel erg mooi van pas gekomen op deze verjaardag. Alleen het kwam net even te laat om ze op tijd klaar te hebben en ze thuis te hebben.

Volgend feestje?

Ik heb dus gave bierviltjes mogen maken via Studentendrukwerk. Eerlijk gezegd heb ik het aan mijn partner over gelaten, die is daar wel handig in. Ik vind ze helemaal geslaagd. Dus op naar het volgende feestje?!

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge