Take a look at my life *week 18*

image_pdfimage_print

Wat was het heerlijk weer het weekend, en daarom zijn we beide dagen erop uit gegaan. Daardoor had ik ook geen zin meer om mijn weekoverzicht te schrijven, waardoor hij dus vandaag pas werd gemaakt en online gezet werd. Maar wat is het fijn om te genieten van je gezin, iedere dag ben ik zo dankbaar voor Max. Het is een heerlijk jochie en hij geniet zo van alles met ons. Hij is vrolijk, actief, ondernemend en ik hou zoveel van hem. Vaak moet ik zo om hem lachen, en wat gaat hij snel in groei. Ik kan dus zeggen dat ik heel veel geniet nu in het leven, maar ik blijf nog steeds iets missen. Soms komen de muren op me af, omdat ik veel thuis zit. En ik mis contacten, vooral gewoon echt een goede vriendin hier in het dorp. Maar ik geniet van ons mannetje en dat maakt heel veel goed.

Kijk mee wat we de afgelopen week hebben beleefd samen.Hier kan je toch uren naar kijken, je slapende kindje. Ja we hebben een camera boven zijn bed hangen. Niet alleen van de babyfoon, maar ook eentje waar we via onze mobiel of laptop naar hem kunnen kijken. En dit is allang niet meer om hem in de gaten houden of alles wel goed gaat. We vinden het gewoon leuk te zien hoe hij steeds weer nieuwe houdingen aanneemt in zijn slaap. Ik vind dit gewoon echt zo lief om te zien. En ja soms is het ook fijn te zien dat hij nog ademt, al zijn we daar niet echt bang meer voor dat hij ineens stopt ermee.Wat kan hij ook heerlijk spelen, hij vermaakt zich bijna altijd prima. En zo leuk te zien, en fijn dat ik hem niet steeds bezig hoef te houden. Natuurlijk spelen we ook wel samen, maar hem alleen laten spelen is ook gewoon heel goed voor hem.Aardbeien tijd, zo lekker een beschuitje met aardbeien. Daar hebben we heerlijk van gesmuld zaterdag.Daar gingen we dan eindelijk zijn duw fiets uitproberen, het was de bedoeling even een wandeling naar de speeltuin. Daar even spelen en terug naar huis. Maar de wandeling na het spelen in de speeltuin is toen best lang geworden nog. Na een tijdje viel de gordel af van Max en dat vond ik wel eng, dat hij ven het fietsje loskwam. Daar moet even iets op verzonnen worden, want anders valt Max eraf als hij steeds los raakt. Wat zag het er stoer uit hij op zijn fiets. En we hebben zo genoten van de wandeling en Max ook op zijn stoere fiets.Wat is het toch ook een heerlijk binkie.Ik wilde met dit heerlijke weer een stukje fietsen als gezin. Maar nooit verwacht waar we terecht zouden komen. We hebben in totaal zo,n 24 km gefietst, we zijn naar Pieterburen gefietst. Helaas vonden we de zeehondencentrum wat te duur om naar binnen te gaan. We weten dat het namelijk niet veel voorstelt, maar voor Max is het denk straks wel leuk. Dus wie weet ga ik eens alleen met hem. Dan is het wel te doen, hij mag gratis. Maar hiervoor vind ik 9.50 echt te duur. Het fietsen was al helemaal geweldig, en Max heeft er ook van genoten. Na een tijdje dat we steeds hem schapen lieten zien, wees hij met zijn vinger als we weer schapen tegen kwamen en begon te lachen. Zo leuk dat hij het zo snel oppakt. 

Bij Pieterburen natuurlijk even wat drinken voor Max en hem weer even goed insmeren voor de zon. Het is een wonder dat hij zo goed is de hele rit zijn pet ophield.
Even een kleine pauze op de terug weg. Het was wel weer erg wennen zo lang fietsen, hebben we al heel lang niet meer zo gedaan. En Max deed het prima, thuis was hij echt wel helemaal gesloopt en na wat fruit en drinken heeft hij heerlijk liggen slapen. En ja ook papa en mama waren erg gesloopt. Maar zo genoten.

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer het weekend?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life *week 18*

  1. Dag Debbie,
    Ik kan me best voorstellen dat de muren soms op je af komen en daarom zou ik als ik jou was een baan zoeken voor een dag of twee dagen in de week. En als dat niet gaat iets van vrijwilligerswerk. Vaak snakken ze in verzorgingshuizen naar een paar extra handjes die de bewoners wat extra aandacht kunnen geven. Max gaat toch naar het kinderdagverblijf voor een paar dagen per week? Dan is het fijn als jij ook je eigen leventje hebt. Het is echt prettig om als moeder en echtgenote een eigen stukje leven te hebben met eigen contacten. Fijn dat je zo geniet van Max. Echt leuk om te lezen. Liefs van Corrie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge