Mama kijkt anders – Zomer & Licht

image_pdfimage_print

IMG_20140809_120256Vorig weekend was het prachtig weer, en wij ging als gezinnetje naar de IKEA. Mijn man helemaal in zomerstyle in de auto. Omdat hij een pet ophad en we ineens bij de babywinkel ook een petje egen kwamen wilde we dat Daan op z,n papa leek. Die kochten we dan ook. Maar die foto met zijn stoere pet was al op instagram voorbij gekomen. Daarom maar mijn lieve man waar ik ook heel trots op ben. Dag 8 zomer.

IMG_20140809_214343Ja en dan zijn we alweer bij dag 9. En aangezien ik al voor de 3e dag achtereen in het ziekenhuis zit is het een beetje zoeken waar je foto,s van maakt. Maar het heet niet voor niks #mamakijktanders En ik kijk nu heel anders even naar de wereld. En maakte een foto van een lamp in het ziekenhuis restaurant, waar ik af en toe wat eet. Want eten moet je ook blijven doen. Licht was het thema.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. klaziena waerts schreef:

    Dit is een testbericht voor Debbie om te kijken of een reactie geven werkt
    klaziena waerts onlangs geplaatst…Op gewicht blijven tijdens de overgangMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?