Mama kijkt anders – Zomer & Licht

image_pdfimage_print

IMG_20140809_120256Vorig weekend was het prachtig weer, en wij ging als gezinnetje naar de IKEA. Mijn man helemaal in zomerstyle in de auto. Omdat hij een pet ophad en we ineens bij de babywinkel ook een petje egen kwamen wilde we dat Daan op z,n papa leek. Die kochten we dan ook. Maar die foto met zijn stoere pet was al op instagram voorbij gekomen. Daarom maar mijn lieve man waar ik ook heel trots op ben. Dag 8 zomer.

IMG_20140809_214343Ja en dan zijn we alweer bij dag 9. En aangezien ik al voor de 3e dag achtereen in het ziekenhuis zit is het een beetje zoeken waar je foto,s van maakt. Maar het heet niet voor niks #mamakijktanders En ik kijk nu heel anders even naar de wereld. En maakte een foto van een lamp in het ziekenhuis restaurant, waar ik af en toe wat eet. Want eten moet je ook blijven doen. Licht was het thema.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Mama kijkt anders – Zomer & Licht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge