Memory of Daan 12

image_pdfimage_print

Nog voordat Daan geboren was stond er al vast dat er een fotoshoot zou komen. Toen er van alles mis bleek te zijn met de 20 weken echo kreeg ik van Sharmayne het aanbod voor een fotoshoot. Mocht het mis gaan, of dat Daan te vroeg geboren zou worden. Alles ging goed, de fotoshoot werd verschoven omdat alles even heel anders liep zoals we verwacht hadden. Uiteindelijk na een tijdje werd Daan opgenomen in het ziekenhuis en had hem beloofd als hij thuis zou komen toch die fotoshoot plaats zou vinden. Hij kwam thuis, maar ik zou toen een operatie krijgen, dus weer werd het uitgesteld. Drie dagen na mijn operatie is Daan plotseling overleden. Diezelfde avond heb ik Sharmayne een bericht gestuurd dat ik die fotoshoot als nog wilde. Dit werd al heel snel geregeld. Heb al eerder wat mooie foto,s laten zien. Toch wilde ik nog deze hele mooie laten zien aan jullie.

DSC_0058-2

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Memory of Daan 12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge