De boekenkast: Kindje in mijn hart

image_pdfimage_print

Een klein gedichten bundeltje wat ik bestelde op “kusje in de wind” van Irene van Wesel. Kindje in mijn hart is een verzameling troostende gedichten voor ouders waarvan tijdens de zwangerschap of daarna een kindje overleden is. De bundel is samengesteld als cadeau voor Moederdag en Vaderdag, dagen die voor ouders van een wolkenkind vaak extra moeilijk zijn.

“Jouw handje moest ik laten gaan,

voor altijd weg van mij.

Maar in het hart neem ik je mee,

steeds weer aan mijn zij.”

DSC_0030

Het allermooiste wat ik vind is dat het moment waarop ik dit kon bestellen de boekjes nog gedrukt moesten worden. Zo konden de boekjes opgedragen worden aan onze kindjes. Je mocht de naam van je kindje doorgeven met de datums. Achterin het boekje staat dan ook de naam Daan vermeld.
Kindje in mijn hart is nog steeds te bestellen, alleen dan zonder de naam vermelding van jouw kindje.
IMG_20150624_184318Zelf ben ik nog heel benieuwd naar haar eigen verhaal, haar boek Kusje in de wind. Ooit zal ook dit boek in mijn bezit zijn.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “De boekenkast: Kindje in mijn hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge