Meneertje gips

image_pdfimage_print

Onze zoon ligt al vanaf de geboorte in het ziekenhuis. En heeft al van alles mee gemaakt. Deze week mocht hij voor de 2e keer in zijn korte leventje in de ambulance. Dit keer zonder mama, maar met iemand uit het Martiniziekenhuis. Hij moest naar het UMCG ziekenhuis vervoerd worden. Beetje raar, maar daar werden zijn beentjes in het gips gezet. In het Martini doen ze dat dus niet.
imageWij zijn gelijk maar naar het UMCG gegaan en hem alvast aangemeld. De ambulance nam de tijd. En wij werden alvast bij gepraat wat hem te wachten stond. Ik vond het al zo moeilijk en helemaal toen ze vertelde als de gips periode voorbij is dat hij spalken krijgt die hij 23 uur per dag om moet tot hij leert lopen. Heftig om te horen.

Toen brachten ze Daan binnen en werden zijn voetjes bekeken. En al snel begonnen ze met gipsen. Al die tijd zat ik naast hem en hij hield me vinger stevig vast. Even zette hij goed zijn keeltje op, want meneertje houd er niet van als je met zijn voetjes bezig bent. Had hem nog nooit zo horen huilen. Vond het wel prettig, nu weet ik dat hij het wel kan hih. Met zijn 2e beentje was hij al erg moe dus gaf hij geen kik meer. Ik vond het best moeilijk. En toen het klaar was werd er ook nog eens gevraagd of het meeviel… ik voelde me tranen branden, maar wilde niet huilen.

Ik mocht terug mee in de ambulance en wat was onze Daan moe zeg. Een hele onderneming weer voor zo,n klein hummeltje. We hebben hem maar lekker laten slapen de rest van de dag.
We weten nu dat we de komende 6 weken elke week in het UMCG zijn om zijn gips te vervangen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Meneertje gips

  1. Ach wat zielig, 2 beentjes in het gips 🙁 Maar alles om hem te kunnen laten lopen later!
    Ik snap heel goed dat je het moeilijk vindt, maar laat je tranen ook eens gaan meis, ook in het ziekenhuis.
    Liever dat je het nu laat gaan, dan dat je het opkropt en alles eruit komt als Daan naar huis mag, je hebt je energie nog zo hard nodig! Kop op!
    Joyce onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #5My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge