Netflix stream team

image_pdfimage_print

20140524_130114

Eerder schreef ik al over een aantal films die ik via Netflix had gezien. We hadden het toen net aangevraagd en zaten in onze proefmaand. Wat heerlijk om al die leuke films te kunnen zien zeg. Nadat ik het stuk online had gezet werd ik benaderd door Netflix zelf. En vroegen mij of ik in het strem team wilde komen. Nou dat leek me wel een leuke nieuwe uitdaging voor mijn blog. Had het al een paar keer op andere blogs voorbij zien komen en dacht ja leuk dat ga ik ook doen. Wilde toch al vaker hierover gaan schrijven dus waarom niet…

Ik kreeg een waanzinnig leuk pakket thuis gestuurd van ze als welkoms cadeau, en nu nog meer gaan genieten van de leukste films. Eerlijk gezegd heb ik nu vrij weinig tijd over om nutteloos films te kijken, maar soms kan het wel even lekker ontspannend zijn tijdens het kolven voor mijn kleine man. Zo ben ik van de week eens op zoek gegaan naar Disney films, dat is lang geleden. Ik kwam “De kleine zeemeermin” tegen. Jeugdsentiment, en ging er lekker bij liggen in bed. De vrolijkste wezentjes en liedjes kwamen voorbij en ik kon me even heerlijk ontspannen. Dat was nu net wat ik nodig had.

(Netflix is een Amerikaans bedrijf dat in Noord- en Zuid-Amerika, maar ook nu in Nederland, een abonnement aanbiedt voor films te streamen via het internet. Met de mogelijkheid van pauzeren en vooruit- en terugspoelen. Het aanbod bestaat uit vele leuke films en tv-series.)

Ik ga de komende tijd, als ik even de rust vind wat meer Disney films kijken.

En ben eigenlijk wel benieuwd wat jouw favoriete Disney film is?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Netflix stream team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge