Mijn favo series van juli

image_pdfimage_print

Ik ben steeds meer series aan het ontdekken via Netflix. Ben echt verslaafd geraakt hieraan. Iedere keer vind ik weer een leuke serie, alleen het nadeel is dat als je het seizoen uit hebt je enorm in spanning aan het afwachten bent hoe het gaat aflopen. Komt er een nieuw seizoen en wanneer dan… Een aantal series nu dus uitgekeken en wil heel graag een vervolg ervan zien.


American Horror Story

  • Seizoen 1: Murder House
    005-american-horror-story-theredlist

De familie Harmon verhuist van Boston naar Los Angeles nadat moeder Vivien (Connie Britton) een bevalling met een doodgeboren kind achter de rug heeft. Ze probeert haar relatie met haar man (Dylan McDermott) terug op de sporen te krijgen nadat die een relatie heeft gehad met een van zijn leerlingen terwijl haar dochter Violet te kampen heeft met een depressie. In Los Angeles aangekomen trekken ze in een gerestaureerd herenhuis in, onwetend dat het huis bezeten is.

  • Seizoen 2: Asylum
    AMERICAN HORROR STORY: ASYLUM -- Pictured: Lizzie Brochere as Grace -- CR: Frank Ockenfels/FX

De blanke jongeman Kit Walker (Evan Peters) is in het geheim getrouwd met de donkere Alma (Britne Oldford), iets dat niet zo gewoon is in 1964. Wanneer Alma verdwijnt, wordt Kit ervan beschuldigd haar en twee andere vrouwen om het leven te hebben gebracht. In afwachting van zijn proces, wordt Kit in een psychiatrische instelling ondergebracht, waar door psychiater Oliver Thredson (Zachary Quinto) zal worden nagegaan of hij al dan niet geestesziek is. Kit houdt zijn onschuld staande en wordt hierin gesteund door medepatiënte Grace Bertrand (Lizzie Brocheré), die eveneens wordt verdacht van gruweldaden.

Al snel blijken er vreemde dingen aan de hand in de door bisschop Timothy Howard (Joseph Fiennes) opgerichte instelling. Zo houdt dokter Arthur Arden (James Cromwell) er duistere activiteiten op na en ontstaat er een letterlijk duivelse strijd tussen zusters Jude (Jessica Lange) en Mary Eunice (Lily Rabe). Wanneer journaliste Lana Winters (Sarah Paulson) achter de mistoestanden komt, wordt ze ten onrechte van haar vrijheid beroofd. Ze is vastberaden te ontsnappen en alles aan het licht te brengen, maar dit blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan.

  • Seizoen 3: Coven
    BN-BF002_ahs22j_P_20140122182453

De zeventienjarige Zoë Benson (Taissa Farmiga) komt door een genetische afwijking terecht in een genootschap voor hekserij, waar ze samen met drie vrouwelijke leeftijdsgenoten verblijft. De toenemende krachten van de meisjes worden stilaan een doorn in het oog van de huidige leidster Fiona Goode (Jessica Lange), die er alles aan tracht te doen om haar verval en opvolging uit te stellen. In navolging van de beruchte seriemoordenaar Madame LaLaurie (Kathy Bates) wil ze het eeuwige leven verkrijgen, maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. De verantwoordelijke zwarte voodoopriesteres Marie Laveau (Angela Bassett) heeft het immers alles behalve begrepen op de blanke heksen.

Er is ook nog een seizoen 4 op Netflix  Freak Show, die ik ook zeker ga kijken.


Bloodline

De familie Rayburn staat in de Florida Keys bekend als een respectabele familie. Robert Rayburn is het hoofd van de familie. Samen met zijn echtgenote Sally baat hij in het bloedhete vakantieoord een succesvol hotel uit. Ook zijn kinderen John, Kevin en Meg hebben het goed voor elkaar. John is een lokale sheriff, Kevin baat zijn eigen handelszaak uit en Meg is als advocaat verantwoordelijk voor de juridische zaken van het familiebedrijf. Wanneer op een dag een familiereünie wordt georganiseerd, duikt ook Danny op. De derde zoon van Robert en Sally is de verschoppeling van de familie. Een grote tragedie uit zijn jeugd heeft ervoor gezorgd dat hij van het rechte pad is geraakt. Zijn vader Robert is hem dan ook liever kwijt dan rijk, maar Danny is ditmaal vastbesloten om in de Florida Keys te blijven. Zijn aanwezigheid zorgt er echter voor dat alle duistere geheimen van de familieleden komen bovendrijven.

Hier zijn twee seizoenen van, ben zelf begonnen met de tweede seizoen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge