Mijn fopspeen

image_pdfimage_print

Via de blog van Jess deed ik mee met een winactie om speentjes te winnen waar je de naam van je kindje op kan laten zetten. Dat vind ik zo leuk idee daar moet ik meer over vertellen. Normaal trok haar zoontje een lootje met een naam voor de winnaar, maar dit keer ging ze anders te werk. Want ze had mijn verhaal gelezen over mijn 20 weken echo die niet liep zoals je hoopt. En omdat ze me een klein lichtpuntje gunde in deze moeilijke tijd won ik deze mooie speentjes. Onwijs dankbaar hiervoor. Al vrij snel kreeg ik een lieve kaart van haar binnen met een cadeaubon, om deze speentjes te bestellen.

Ik heb toen nog even gewacht, want wilde graag eerst de uitslag hebben van de vruchtwaterpunctie. Want mocht die zo erg zijn dat ons kindje niet levensvatbaar is dan had ik weinig nog aan die speentjes met de naam van ons kindje die in me buik zit. Eindelijk na de uitslag ben ik ze gelijk gaan bestellen op de webshop Mijnfopspeen.nl, want ik was zo opgelucht en blij.speentjes1
Dit zijn de bestelde speentjes maar aangezien ik de naam geheim wil houden en ook het geslacht heb ik niet de officiële speentjes op de foto gezet. Ik heb 3 verschillende kleuren besteld, waaronder ook deze kleur aangezien we al zoveel paars hebben voor onze uk.

Wat was ik blij toen het pakje binnen kwam, wat zien ze er super leuk uit. En zo schattig voor het eerst de naam ergens op te zien staan. Mijn dag was gelijk helemaal goed. Nu maar hopen dat ons kindje een spenen kindje wordt… want heb nu genoeg speentjes in huis.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

11 reacties

 1. Jennn schreef:

  Wat leuk, en lief dat je gewonnen hebt!

 2. Whitney schreef:

  Super lief van Jess! Ik denk dat je een meisje krijgt 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Friendship Monday #1My Profile

 3. Jess schreef:

  Wat ben ik blij dat ik dit voor je heb kunnen doen. Wat een mooie kleur heb je besteld. Leuk dat jullie paars als thema hebben. Heel veel plezier ermee. X
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #17My Profile

 4. Gwen schreef:

  Leuk zijn ze he? Ik gok een jongentje trouwns 🙂 (om even aan te haken op Whitneys comment)
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #9My Profile

 5. henriette schreef:

  Haha het word een kindje of het nu een meisje of jongen word het is welkom maakt deze oma niets uit

 6. Roos schreef:

  Super lief van Jess, en wat fijn dat je zo blij bent met de speentjes. Kan me voorstellen dat het heel erg leuk is voor het eerst ergens de naam van je kindje op te zien staan hihi!
  Roos onlangs geplaatst…Tag: 20 questionsMy Profile

 7. Nicole schreef:

  Ja vond ook dat jij het verdiende!
  Super leuk die speentjes.. en inderdaad leuk om iets te hebben met de naam van je kindje erop!
  Nicole onlangs geplaatst…Moederliefde part IIMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?