Mijn fopspeen

image_pdfimage_print

Via de blog van Jess deed ik mee met een winactie om speentjes te winnen waar je de naam van je kindje op kan laten zetten. Dat vind ik zo leuk idee daar moet ik meer over vertellen. Normaal trok haar zoontje een lootje met een naam voor de winnaar, maar dit keer ging ze anders te werk. Want ze had mijn verhaal gelezen over mijn 20 weken echo die niet liep zoals je hoopt. En omdat ze me een klein lichtpuntje gunde in deze moeilijke tijd won ik deze mooie speentjes. Onwijs dankbaar hiervoor. Al vrij snel kreeg ik een lieve kaart van haar binnen met een cadeaubon, om deze speentjes te bestellen.

Ik heb toen nog even gewacht, want wilde graag eerst de uitslag hebben van de vruchtwaterpunctie. Want mocht die zo erg zijn dat ons kindje niet levensvatbaar is dan had ik weinig nog aan die speentjes met de naam van ons kindje die in me buik zit. Eindelijk na de uitslag ben ik ze gelijk gaan bestellen op de webshop Mijnfopspeen.nl, want ik was zo opgelucht en blij.speentjes1
Dit zijn de bestelde speentjes maar aangezien ik de naam geheim wil houden en ook het geslacht heb ik niet de officiële speentjes op de foto gezet. Ik heb 3 verschillende kleuren besteld, waaronder ook deze kleur aangezien we al zoveel paars hebben voor onze uk.

Wat was ik blij toen het pakje binnen kwam, wat zien ze er super leuk uit. En zo schattig voor het eerst de naam ergens op te zien staan. Mijn dag was gelijk helemaal goed. Nu maar hopen dat ons kindje een spenen kindje wordt… want heb nu genoeg speentjes in huis.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

11 thoughts on “Mijn fopspeen

  1. Super lief van Jess, en wat fijn dat je zo blij bent met de speentjes. Kan me voorstellen dat het heel erg leuk is voor het eerst ergens de naam van je kindje op te zien staan hihi!
    Roos onlangs geplaatst…Tag: 20 questionsMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge