Mijn leven met kleuter 10

image_pdfimage_print

Alweer een nieuwe week voorbij, wat gaan de dagen af en toe snel. Niet altijd, maar zodra Max thuis is dan is er altijd wel wat te doen. Het is wel zo’n beetje de allereerste week dat ik geen enkele dag in de speeltuin heb gestaan met hem. En dat beviel me deze keer wel even. maar ik weet dat ik dit nooit heel lang volhou, en dat hoeft ook niet. Maar af en toe wat minder in de speeltuin staan met zoonlief mag best wel een keertje. Nee ik heb geen afkickverschijnselen gekregen, Max daarin tegen wel. Nah het valt wel mee, hij heeft zich ook prima vermaakt thuis. En ook andere leuke dingen gedaan. 

Vorige week maandag was zijn tweede zwemles, gelijk door vanuit school. Dit keer niet met zijn vriendje want die was ziek. Maar nu kon papa lekker mee, en die vond het ook erg leuk om mee te kijken met de les. Max was zo uitgeput van school en de zwemles, dat hij al voor 18.00 in slaap was gevallen in zijn bed. Dus heb hem even snel laten plassen, even pyjama aan en daarna is hij gelijk weer in slaap gevallen.

Dinsdag is voor mij tegenwoordig een dagbesteding dagje op “de oude manege” (hier zal ik binnenkort nog eens uitgebreid op ingaan.) Hierdoor lukt het me ook wat beter om daar aan de slag te zijn met mijn blog. Thuis komt er echt niets uit mijn handen, op deze plek ook niet altijd. Maar wordt wel uitgedaagd om zeker wel wat te doen. Dus zo komen er misschien wel weer wat meer blogs online.

Hier mag Max elke week een keer zijn schoen zetten, daar stond hij dan met een wortel erin. En dan maar hopen dat er iets leuks de volgende ochtend in zit. Hij kreeg een kwartet spel, even aftasten vind ik dit wel echt leuk. Maar al gauw wilde hij samen met mij het gaan spelen. En de dag erna vroeg hij er weer om. Hij heeft de smaak te pakken. Heel slim, hij legt de kaarten op zijn stoel omdat vasthouden lastig is. En hij overzicht heeft welke kaarten hij heeft.

Zondag moest Max zich even uitleven, hij was druk. Ja de hele week niet in de speeltuin geweest dat merk je dan dus wel. Er was al wel in de week een vriendinnen komen spelen, en daar heeft hij zich ook mee uitgeleefd. Maar nu gingen we nog even spelen bij “de oude manege” Ze hebben daar allemaal luchtkussens om lekker op de springen en klimmen. Ook ik heb lekker meegespeeld, en samen hebben we geoefend met tennis. Ook heel even mama tijd, een lekkere warme chocolademelk. En daarna snel weer door samen spelen.

 

En ook kan je daar sporten, en Max vond daar de gewichtjes. Kijk nou wat een bikkel is het.

Wat doen jullie kinderen graag binnen nu het een heel stuk kouder is?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge