Mijn leven met kleuter 14

image_pdfimage_print

Ik kom steeds weer een beetje meer in het ritme van foto’s nemen en mijn weekoverzicht te schrijven op mijn blog. En ik geniet er ook weer enorm van. Zo de laatste week voor de kerstvakantie is in gegaan, heerlijk straks de feestdagen rustig thuis vieren. Maar eerst donderdag voor Max nog op school het vieren. Benieuwd hoe hij dat gaat vinden.

Kijk mee naar de afgelopen week

Afgelopen maandag heb ik voor het eerst meegedaan met een Zumba/Salsa les en dit was echt heel erg leuk. Werd er enorm blij van, ook omdat degene die het geeft gewoon heel vrolijk les geeft. In de middag nog even lekker rustig serie kijken “The bold type” (erg leuke serie) voordat ik Max weer op school moest halen en door naar zwemles moesten.
Max is al een tijdje helemaal in de ban van cijfers en letters leren. Hij hoeft in groep 1 dat nog niet te kunnen, maar omdat hij wat extra hulp krijgt van Kentalis op school leert hij met haar wel al letters herkennen en schrijven. Dit is juist heel goed voor iemand die een taalontwikkeling stoornis heeft. En zo loopt hij straks een klein beetje voor op dit gebied als hij in groep 2 zit.
Mijn lekkere soepmonster. Hij is gek op tomatensoep en het liefst lekker een stokbroodje erbij. Eerst lekker daarmee dopen erin, en dan de soep opslurpen. En dat ziet er dan zo uit.
Wat was het weer leuk zaterdag bij het kinderboekenhuis, helaas waren er maar in totaal twee kinderen. Maar dat mocht voor Max niet de pret drukken. Myriam Roelands (kinderboeken schrijfster) las voor uit haar kerstboek “Finn, de kerstelf” En daarna mochten ze lekker kerst knutselen. Max zocht de mooiste dingen uit om mee te knutselen. Wat genoot hij er van, zo erg dat hij helemaal niet naar huis wilde. Maar ik moest hem toch weer thuis brengen. Want een uur later zou ik er weer terug zijn voor mijn schrijfbijeenkomst van dezelfde schrijfster, waar ik elke maand heen ga. Toen Max iets mocht uitkiezen om mee naar huis te nemen van het knutsel spul, kreeg ik hem makkelijker mee.

Toen ik terug kwam in het kinderboekenhuis, had ik al van Max de opdracht gekregen het boek te kopen. Maar ik kreeg het mooie boek van haar mee naar huis voor Max.
Zondag hadden we ijspret, of nou Max. Want papa en mama vonden het erg koud. Nou ik heb wel van ons mannetje genoten. Als hij geniet, geniet ik vaak ook wel. Helaas was het ijs niet zo best, omdat het al heel erg kapot gemaakt was. Maar des ondanks heeft hij lekker gegleden op het ijs. Thuis hebben we om het weer warm te krijgen lekker warme chocolademelk met slagroom gedronken.

 

Hebben jullie nog leuke tips voor Netflix series?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge