Mijn leven met kleuter 13

image_pdfimage_print

Het was me het weekje wel, vooral met de aantocht van Sinterklaas op school. Maar hoe leuk was dat. Wel ben ik blij dat de beste man weer terug naar huis is. Nu op naar de kerst, en hopelijk is dat iets minder spannend voor Max. Dat denk ik haast wel, alleen weet ik niet hoe het zal gaan met het kerstfeest op school. Maar dat zien we dan wel weer. Ik zou blij zijn als al die drukte weer voorbij is. Al hebben wij niet echt vele plannen met kerst.

Wat vond hij het spannend om naar school te gaan, omdat Sinterklaas zou komen. Niet gewend dat mijn kind niet slaapt, heeft grotendeels van de nacht aan het spoken geweest. Dat was dus een lange zware nacht voor ons twee. Maar op school was het zo leuk, ze hebben het feest heel leuk georganiseerd. En de juf maakte deze leuke foto, en in de avond kreeg in die toegestuurd met de tekst “het is gelukt” Hij wil hem zo graag een knuffel geven. Nou dat is idd gelukt.

Een eigenwijs jongetje in de ochtend, ik wil niet meer eten… Nou dan niet dan ga je met trek naar school toe.

Jeeeeh hij heeft er zo erg naar uitgekeken om de kerstboom op te mogen zetten, en te versieren. Ik mocht niet mee helpen, dus ik ben maar ondertussen boodschappen gaan doen.

En in de middag ging hij lekker voor het weekend naar opa en oma. Op eigen verzoek twee nachtjes slapen bij ze. Het was een hele verhuizing, wat hij allemaal mee wilde. We hebben nog geprobeerd om PIP thuis te laten maar, helaas hij moest mee. Anders kan ik niet slapen zei hij met een dikke grijns.

Nou dat was een goed begin bij opa en oma, lekker spelen met zijn mooie auto’s die mee waren.We hebben dus een heerlijk rustig weekend gehad zonder kind. Mezelf verwend om naar de kapper te gaan. En ik heb mijn lieve man uitgenodigd om uiteten te gaan. We zijn naar Yankee Doodle geweest. Echt heel leuk, dan kan je via een tablet gerechtjes bestellen. En zoveel als je wilt lekker uitproberen. Drankjes en toetjes apart betalen. Maar wat hebben we heerlijk gegeten zeg. En het ook heel gezellig gehad. Toen we terug thuis waren hebben nog fijn een filmpje gekeken. Dus een geslaagd weekend voor twee.
Uiteraard vergeten we Daan nooit, en daar hangen ze allebei weer in de kerstbooms. Naast elkaar beide broers. Hier krijg ik toch altijd weer een kriebeltje van in mijn buik.

Nemen jullie kids ook zoveel spullen mee als ze even gaan logeren?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge