Mijn leven met kleuter 4

image_pdfimage_print

We hadden een week met een mannetje die waterpokken had, maar er niet heel ziek van was. Gelukkig mocht hij halverwege de week weer naar school. En we beleefde leuke dingen op school, allemaal fijne nieuwe dingen. Die ik enorm miste toen Max voor het eerst naar school ging. Dus een blije mama, omdat haar kind trots kon laten zien waar hij al een tijdje binnenkomt zonder mij.

De week begon met een mannetje die niet helemaal lekker was, hij bleek waterpokken te hebben. Gelukkig waren het maar momenten dat hij niet lekker was. Want in het algemeen was hij er niet ziek van. Maar helaas mocht hij maandag niet naar school van de juf. Dinsdag mocht hij ook niet naar de taaltrein maar niet vanwege de waterpokken maar omdat hij een vastzittende hoest had. Dinsdag was hij zich wel enorm aan het vervelen, en alle aandacht vroeg hij aan mij. En wilde de hele tijd maar naar buiten. We hebben er wel wat van gemaakt, maar het liefste wilde ik dat hij gewoon naar school mocht. Dus we besloten maar een stuk door het dorp te gaan. En besloot ik met de juf te overleggen, maar die bleef volhouden. Tot ik een foto stuurde van het RIVM dat de richtlijnen zijn dat een kind met waterpokken gewoon naar school mag. Dus woensdag ging hij gewoon weer lekker naar school.

Daar was ik ook echt heel blij mee, hij mocht die woensdag na schooltijd zijn klas en de gang laten zien. Waar alles is en wat ze allemaal doen en maken. Het was tafeltjes middag, en voor het eerst dat ik samen met Max in de klas mag komen. Zo trots was hij pakte me bij me hand, kom mam, kom mee.Het lekkere weer is echt wel voorbij nu, dus hij gaat nu vaker zijn pak aan krijgen met laarzen aan. Om naar de speeltuin te gaan. Want Max is en blijft een buitenkind. Het regende zelfs, dus ik nam mijn paraplu maar mee, en Max vond het geen probleem.En donderdag toen ik hem naar school bracht mochten wij als ouders blijven, omdat ze een voorstelling gingen geven. Max met zijn klas, hoe leuk zijn eerste keer een voorstelling geven. Mijn kleine bouwvakker, wat heb ik genoten ervan.Vrijdag ging hij gewoon weer naar de taaltrein, de laatste dag voor de herfstvakantie. En wat lief, de taxi chauffeuse (een vast persoon voor de ochtend) gaf aan Max deze enorme leuke uil. Om hem een fijne vakantie te wensen.  Het weekend gingen we even shoppen bij het winkelcentrum Paddepoel. Ik moest iets terug brengen dat was de reden dat we erheen gingen. Maar gelijk even verder rond kijken. We gingen bij de Jamin een grote zak snoep kopen voor Max, hij wilde het liefst van alles iets. Daarna gingen we lekker een broodje eten bij Subway. En hij wilde naast zijn broodje nog zijn snoep hamburger broodje eten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge